BURDUR LİSESİ’NDEN SANAT DOLU BİR ETKİNLİK DAHA: RESİM SERGİSİ AÇILDI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 15.05.2025 - 17:03, Güncelleme: 15.05.2025 - 17:03
 

BURDUR LİSESİ’NDEN SANAT DOLU BİR ETKİNLİK DAHA: RESİM SERGİSİ AÇILDI

Burdur Lisesi, eğitim öğretim yılı sona yaklaşırken gerçekleştirdiği kültür ve sanat etkinlikleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Müzik dinletisi, okul dergisi ve kermes gibi etkinliklerin ardından şimdi de öğrenci çalışmalarından oluşan resim sergisi sanatseverlerle buluştu.
15 Mayıs Perşembe günü saat 14.00’te açılışı yapılan sergide, 2024-2025 eğitim öğretim yılı boyunca öğrencilerin Görsel Sanatlar dersinde hazırladığı eserler sergileniyor. Sergide hem dünyaca ünlü ressamların eserlerinden ilhamla yapılan çalışmalar hem de tamamen öğrencilerin özgün çizimleri yer alıyor. Özellikle öğrencilerin öğretmenlerini karikatürize ettikleri çizimler, serginin dikkat çeken parçaları arasında bulunuyor. “Sanat Zevki Kazandırmak En Büyük Amacımız” Sergi açılışında konuşan Görsel Sanatlar öğretmeni Elvan Çitçi, öğrencilerinin yıl boyunca gösterdiği özverili çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: “Bugün burada öğrencilerimin Görsel Sanatlar dersinde ortaya koyduğu eserleri sergilemenin gururunu yaşıyoruz. Burdur Lisesi ailesi olarak akademik başarının yanı sıra öğrencilerimizin sanatsal yönlerinin gelişimine de önem veriyoruz. Sergide emeği geçen tüm öğrencilerimi kutluyorum.” Sergi, bir hafta boyunca mesai saatleri içerisinde okulda ziyaret edilebilecek.
Burdur Lisesi, eğitim öğretim yılı sona yaklaşırken gerçekleştirdiği kültür ve sanat etkinlikleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Müzik dinletisi, okul dergisi ve kermes gibi etkinliklerin ardından şimdi de öğrenci çalışmalarından oluşan resim sergisi sanatseverlerle buluştu.

15 Mayıs Perşembe günü saat 14.00’te açılışı yapılan sergide, 2024-2025 eğitim öğretim yılı boyunca öğrencilerin Görsel Sanatlar dersinde hazırladığı eserler sergileniyor. Sergide hem dünyaca ünlü ressamların eserlerinden ilhamla yapılan çalışmalar hem de tamamen öğrencilerin özgün çizimleri yer alıyor.

Özellikle öğrencilerin öğretmenlerini karikatürize ettikleri çizimler, serginin dikkat çeken parçaları arasında bulunuyor.

“Sanat Zevki Kazandırmak En Büyük Amacımız”

Sergi açılışında konuşan Görsel Sanatlar öğretmeni Elvan Çitçi, öğrencilerinin yıl boyunca gösterdiği özverili çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:

“Bugün burada öğrencilerimin Görsel Sanatlar dersinde ortaya koyduğu eserleri sergilemenin gururunu yaşıyoruz. Burdur Lisesi ailesi olarak akademik başarının yanı sıra öğrencilerimizin sanatsal yönlerinin gelişimine de önem veriyoruz. Sergide emeği geçen tüm öğrencilerimi kutluyorum.”

Sergi, bir hafta boyunca mesai saatleri içerisinde okulda ziyaret edilebilecek.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
google.com, pub-7318673670997096, DIRECT, f08c47fec0942fa0