CHP HAKKINDAKİ MUTLAK BUTLAN KARARINA BURDUR VE BUCAK ÖRGÜTLERİNDEN SERT TEPKİ
CHP HAKKINDAKİ MUTLAK BUTLAN KARARINA BURDUR VE BUCAK ÖRGÜTLERİNDEN SERT TEPKİ
BURDUR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) hakkında verilen "mutlak butlan" kararı sonrasında tepkiler büyüyor. CHP Burdur İl Başkanı Barış Ayten ve Bucak İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay, yargı kararına sert tepki göstererek tüm partilileri ve vatandaşları il ve ilçe başkanlıkları ile Genel Merkez’e davet etti.
Ahmet Sedat Oktay: "Geri Adım Yok, Mücadeleye Devam"
CHP Bucak İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay, alınan kararların hukuk dışı ve anti-demokratik olduğunu vurgulayarak şu sert ifadeleri kullandı:“Bu hukuk dışı ve anti demokratik kararların sonucunda yalnız iktidar yürüyüşümüzü engellemeye çalışan Tayyiban unsurları değil; muhalefet kisvesi altında mezar soygunculuğuna soyunan, ilk cümlesinde partimize sallayan mahfillere de halkımız en iyi cevabı verecektir.”
Barış Ayten: "Gün, Genel Başkanımıza Sahip Çıkma Günüdür"
CHP Burdur İl Başkanı Barış Ayten de parti tarihine atıfta bulunarak hiçbir vesayete boyun eğmeyeceklerini ve Genel Başkan Özgür Özel’in yanında duracaklarını belirtti:“Cumhuriyet Halk Partisi hiçbir vesayete tarih boyunca boyun eğmedi, bugün de eğmeyecektir! Gün Partimize ve Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e sahip çıkma günüdür! Tüm Partililerimizi ve Demokrasi sevdalılarını İl Başkanlığımıza davet ediyoruz.”
Burdur HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

