KAYMAKAM KURUCA TRAFİK DENETİMLERİNE KATILDI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 19.03.2026 - 14:44, Güncelleme: 19.03.2026 - 14:53
 

KAYMAKAM KURUCA TRAFİK DENETİMLERİNE KATILDI

Burdur’un Bucak ilçesinde Kaymakam Can Kazım Kuruca, bayram öncesi trafik denetimlerine katılarak sürücülerle bir araya geldi, çeşitli kurumlara ziyaretlerde bulundu.
Ramazan Bayramı dolayısıyla trafik yoğunluğunun arttığı Antalya–Burdur karayolunda Bucak Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği’nde görev yapan polislerle birlikte uygulamaya katılan Kuruca, sürücülerin bayramını kutlayarak şeker ikram etti ve broşür dağıttı. Denetimler sırasında açıklamalarda bulunan Kuruca, bayram yolculuğuna çıkan vatandaşların güvenli şekilde sevdiklerine ulaşabilmesi için tüm tedbirlerin alındığını belirterek, trafik kurallarına uyulması çağrısında bulundu. Bayram süresince alınacak önlemlere de değinen Kuruca, ilçe merkezi ve köylerde polis ve jandarma ekipleriyle birlikte toplam 291 personelin görev yapacağını ifade etti.   Kaymakam Kuruca, trafik denetimlerinin ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Bucak İtfaiyesi ve 112 Acil Servis istasyonlarını ziyaret ederek görev başındaki personelle bayramlaştı.(
Burdur’un Bucak ilçesinde Kaymakam Can Kazım Kuruca, bayram öncesi trafik denetimlerine katılarak sürücülerle bir araya geldi, çeşitli kurumlara ziyaretlerde bulundu.

Ramazan Bayramı dolayısıyla trafik yoğunluğunun arttığı Antalya–Burdur karayolunda Bucak Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği’nde görev yapan polislerle birlikte uygulamaya katılan Kuruca, sürücülerin bayramını kutlayarak şeker ikram etti ve broşür dağıttı.

Denetimler sırasında açıklamalarda bulunan Kuruca, bayram yolculuğuna çıkan vatandaşların güvenli şekilde sevdiklerine ulaşabilmesi için tüm tedbirlerin alındığını belirterek, trafik kurallarına uyulması çağrısında bulundu. Bayram süresince alınacak önlemlere de değinen Kuruca, ilçe merkezi ve köylerde polis ve jandarma ekipleriyle birlikte toplam 291 personelin görev yapacağını ifade etti.

 

Kaymakam Kuruca, trafik denetimlerinin ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Bucak İtfaiyesi ve 112 Acil Servis istasyonlarını ziyaret ederek görev başındaki personelle bayramlaştı.(

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.