KREMNA SKY RUN KOŞU PARKURUNDA İNCELEME
KREMNA SKY RUN KOŞU PARKURUNDA İNCELEME
BUCAK - Bucak Kaymakamı Can Kazım Kuruca, 3 Mayıs 2026 tarihinde Çamlık Köyü’nde düzenlenecek olan "Kremna Sky Run" organizasyonu öncesinde koşu parkurunda yerinde incelemelerde bulundu.
Kaymakam Kuruca’ya incelemeleri sırasında; İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Alperen Çatlı, İlçe Sağlık Müdürü Yasemin Erk, Kremna Antik Kenti Kazı Başkanı Prof. Dr. Ayça Polat Becks ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Zeki Çelik eşlik etti. Heyet, sporcuların güvenliği ve organizasyonun sorunsuz ilerlemesi adına parkur üzerindeki teknik detayları ve lojistik hazırlıkları değerlendirdi.
Antik kentin tarihi atmosferiyle birleşecek olan koşu etkinliğinin, bölge tanıtımı ve spor turizmi açısından büyük önem taşıdığı vurgulandı. Kaymakam Kuruca, tüm kurumların eş güdüm içerisinde çalıştığını belirterek hazırlıklarda emeği geçenlere teşekkür etti.

Burdur HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

