LÖSEV İYİLİKLER TIRI MARMARA BÖLGESİ’NDEKİ AİLELERLE BULUŞTU

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 17.06.2026 - 10:08, Güncelleme: 17.06.2026 - 10:08
 

LÖSEV İYİLİKLER TIRI MARMARA BÖLGESİ’NDEKİ AİLELERLE BULUŞTU

İSTANBUL – Lösemi ve kanserle mücadele eden çocuklar ile ailelerine yıl boyunca ücretsiz tedavi, eğitim ve sosyal destek hizmetleri sunan LÖSEV, Kurban Bayramı sonrasında da "İyilikler Tırı" ile Marmara Bölgesi'ndeki ailelere ulaştı
 Vakıf, bayram sonrasında da hız kesmeden sürdürdüğü çalışmalar kapsamında binlerce kayıtlı aileye gıda, et, giyim, tekstil, kırtasiye, oyuncak ve temizlik malzemesi desteği sağlıyor. Bağışçıların katkılarıyla şehir şehir dolaşan İyilikler Tırı'nın duraklarında özel çarşı alanları oluşturuluyor. Bu alanlarda LÖSEV'e kayıtlı aileler ihtiyaç duydukları ürünleri tamamen ücretsiz ve kendi seçimleriyle almanın mutluluğunu yaşarken, çocuklar da gönüllülerin kurduğu farklı atölyelerde keyifli vakit geçiriyor. Haziran ayı programı kapsamında Sakarya ve Kocaeli’nin ardından İstanbul’da Üsküdar ve Beşiktaş meydanlarında ailelerle buluşan tır, Marmara Bölgesi’nin son durağı olan Tekirdağ’da yardımlarını ulaştırmaya devam edecek. İyilikler Tırı, Mayıs ayında da İç Anadolu ve Doğu Anadolu bölgelerindeki aileleri ziyaret etmişti. LÖSEV yetkilileri, kanserle mücadele eden ailelerin ihtiyaçlarının yılın her günü sürdüğünü vurgulayarak, bağışçıların destekleriyle sevgi ve umut taşımaya devam edeceklerini ifade etti.  
İSTANBUL – Lösemi ve kanserle mücadele eden çocuklar ile ailelerine yıl boyunca ücretsiz tedavi, eğitim ve sosyal destek hizmetleri sunan LÖSEV, Kurban Bayramı sonrasında da "İyilikler Tırı" ile Marmara Bölgesi'ndeki ailelere ulaştı

 Vakıf, bayram sonrasında da hız kesmeden sürdürdüğü çalışmalar kapsamında binlerce kayıtlı aileye gıda, et, giyim, tekstil, kırtasiye, oyuncak ve temizlik malzemesi desteği sağlıyor.

Bağışçıların katkılarıyla şehir şehir dolaşan İyilikler Tırı'nın duraklarında özel çarşı alanları oluşturuluyor. Bu alanlarda LÖSEV'e kayıtlı aileler ihtiyaç duydukları ürünleri tamamen ücretsiz ve kendi seçimleriyle almanın mutluluğunu yaşarken, çocuklar da gönüllülerin kurduğu farklı atölyelerde keyifli vakit geçiriyor. Haziran ayı programı kapsamında Sakarya ve Kocaeli’nin ardından İstanbul’da Üsküdar ve Beşiktaş meydanlarında ailelerle buluşan tır, Marmara Bölgesi’nin son durağı olan Tekirdağ’da yardımlarını ulaştırmaya devam edecek. İyilikler Tırı, Mayıs ayında da İç Anadolu ve Doğu Anadolu bölgelerindeki aileleri ziyaret etmişti. LÖSEV yetkilileri, kanserle mücadele eden ailelerin ihtiyaçlarının yılın her günü sürdüğünü vurgulayarak, bağışçıların destekleriyle sevgi ve umut taşımaya devam edeceklerini ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.