İçişleri Bakanlığı: PKK'dan kaçan 2 terörist teslim oldu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 25.02.2023 - 21:35, Güncelleme: 25.02.2023 - 21:35
 

İçişleri Bakanlığı: PKK'dan kaçan 2 terörist teslim oldu

İçişleri Bakanlığı: PKK'dan kaçan 2 terörist teslim oldu
ANKARA, (DHA)- İÇİŞLERİ Bakanlığı, terör örgütü PKK'dan kaçan 2 teröristin daha güvenlik güçlerine teslim olduğunu duyurdu. İçişleri Bakanlığı koordinesinde Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünce yürütülen ikna çalışmaları sonucu PKK terör örgütünden kaçan 2 terörist daha güvenlik güçlerine teslim oldu. Örgüt mensuplarının 2015 yılında terör örgütüne katıldıkları, Irak ve Suriye'de faaliyet yürüttükleri tespit edildi. Sürdürülen ikna çalışmaları sonucunda; 2023 yılında teslim olan örgüt mensubu sayısı 9'a yükseldi. (DHA)  
İçişleri Bakanlığı: PKK'dan kaçan 2 terörist teslim oldu

ANKARA, (DHA)- İÇİŞLERİ Bakanlığı, terör örgütü PKK'dan kaçan 2 teröristin daha güvenlik güçlerine teslim olduğunu duyurdu.
İçişleri Bakanlığı koordinesinde Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünce yürütülen ikna çalışmaları sonucu PKK terör örgütünden kaçan 2 terörist daha güvenlik güçlerine teslim oldu. Örgüt mensuplarının 2015 yılında terör örgütüne katıldıkları, Irak ve Suriye'de faaliyet yürüttükleri tespit edildi. Sürdürülen ikna çalışmaları sonucunda; 2023 yılında teslim olan örgüt mensubu sayısı 9'a yükseldi. (DHA)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.