İÇME SUYUNA 5 YILDIR ZAM YAPILMADI 2024 YILINDA DA ZAM YOK

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 07.12.2023 - 10:15, Güncelleme: 07.12.2023 - 10:15
 

İÇME SUYUNA 5 YILDIR ZAM YAPILMADI 2024 YILINDA DA ZAM YOK

Bucak İlçesinin Kocaaliler Belediye Meclisi vatandaşlara 5 yıl olduğu gibi 2024 yılı için de sevindirici haber geldi. İçme suyuna zam yok.
Kocaaliler Belediyesi Aralık ayında yaptığı olağan meclis toplantısında vatandaşın yüzünü güldürecek kararı aldı. Oy birliği ile içme suyuna 2024 yılı için zam yapılmayacağı kararını aldı. İYİ Partili Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; Belediye meclisinin olağan toplantısı soncunda alınan karar ile 2024 yılında içme suyuna zam yapılmayacağını duyurdu. 2019 yılında Kocaaliler Belediye Başkanlığına seçildikten sonra içme suyunun insanoğlunun en büyük yaşam gerek simlerinden biri olduğu içme suyundan belediye olarak kar amaçlı, kazanç değil, ihtiyacı karşılamak için çalıştıklarını belirtti.   
Bucak İlçesinin Kocaaliler Belediye Meclisi vatandaşlara 5 yıl olduğu gibi 2024 yılı için de sevindirici haber geldi. İçme suyuna zam yok.

Kocaaliler Belediyesi Aralık ayında yaptığı olağan meclis toplantısında vatandaşın yüzünü güldürecek kararı aldı. Oy birliği ile içme suyuna 2024 yılı için zam yapılmayacağı kararını aldı.

İYİ Partili Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; Belediye meclisinin olağan toplantısı soncunda alınan karar ile 2024 yılında içme suyuna zam yapılmayacağını duyurdu.

2019 yılında Kocaaliler Belediye Başkanlığına seçildikten sonra içme suyunun insanoğlunun en büyük yaşam gerek simlerinden biri olduğu içme suyundan belediye olarak kar amaçlı, kazanç değil, ihtiyacı karşılamak için çalıştıklarını belirtti.   

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.