İhtiyaç sahipleri için kermes

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 12.10.2022 - 13:50, Güncelleme: 12.10.2022 - 14:57
 

İhtiyaç sahipleri için kermes

İhtiyaç sahipleri için kermes
 BURDUR'da İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Kolları tarafından ihtiyaç sahipleri için kermes düzenlendi. Hacı Mahmut Camii yanındaki alanda düzenlenen kermesin açılışını Vali Yardımcısı Bahri Gökalp, İl Müftüsü Enver Türkmen yaptı. Kermeste, Burdur'da bulunan Kur'an kurslarında görevli kadın öğretmenler, öğrenciler ve İl Müftülüğü çalışanlarının eşlerinin hazırladığı yiyecekler satışa sunuldu. İl Müftüsü Enver Türkmen, "Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Kolları ve İl Müftülüğü olarak iki gün süreyle yiyecek içecek kermesi düzenledik. Buradan elde edilecek gelirlerle Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Kollarımız ihtiyaç sahipleri için, yoksullar için, yeni evlenecek çiftler için, yeni doğan çocuklar için bohçalar hazırlıyor. Onlara yardım yapacaklar. İnşallah fakir fukaraya yardım olarak kullanılacak. Hayırlara vesile olmasını cenabı haktan niyaz ediyorum" dedi. FOTOĞRAFLI  
İhtiyaç sahipleri için kermes

 BURDUR'da İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Kolları tarafından ihtiyaç sahipleri için kermes düzenlendi.

Hacı Mahmut Camii yanındaki alanda düzenlenen kermesin açılışını Vali Yardımcısı Bahri Gökalp, İl Müftüsü Enver Türkmen yaptı. Kermeste, Burdur'da bulunan Kur'an kurslarında görevli kadın öğretmenler, öğrenciler ve İl Müftülüğü çalışanlarının eşlerinin hazırladığı yiyecekler satışa sunuldu.

İl Müftüsü Enver Türkmen, "Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Kolları ve İl Müftülüğü olarak iki gün süreyle yiyecek içecek kermesi düzenledik. Buradan elde edilecek gelirlerle Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Kollarımız ihtiyaç sahipleri için, yoksullar için, yeni evlenecek çiftler için, yeni doğan çocuklar için bohçalar hazırlıyor. Onlara yardım yapacaklar. İnşallah fakir fukaraya yardım olarak kullanılacak. Hayırlara vesile olmasını cenabı haktan niyaz ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.