İL GÖÇ KURULU VALİ ÖKSÜZ BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 02.11.2023 - 13:47, Güncelleme: 02.11.2023 - 13:47
 

İL GÖÇ KURULU VALİ ÖKSÜZ BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI

İl Göç Kurulu Toplantısı Burdur Valisi Türker Öksüz başkanlığında yapıldı.
İl Göç İdaresi Müdürü Hasan Kahraman tarafından yapılan sunumla başlayan toplantı, gündemde yer alan konuların görüşülmesi ve kurul üyeleri tarafından yapılan değerlendirme ve önerilerin dile getirilmesi ile sona erdi.   Yapılan toplantıda, İldeki yabancı profili, yabancılara yönelik konular ve alınan tedbirler görüşülürken, ayrıca bir önceki toplantıda alınan kararlar analiz edildi.   Toplantıya başta Vali Türker Öksüz olmak üzere, Vali Yardımcısı Ahmet Mailoğlu, Bucak Kaymakamı Bayram Gale, İl Jandarma Komutanı J.Alb Mustafa Güder, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, kurum müdürleri, stk temsilcileri ve İl Göç İdaresi Uzmanları katıldı. T.C. BURDUR VALİLİĞİ
İl Göç Kurulu Toplantısı Burdur Valisi Türker Öksüz başkanlığında yapıldı.

İl Göç İdaresi Müdürü Hasan Kahraman tarafından yapılan sunumla başlayan toplantı, gündemde yer alan konuların görüşülmesi ve kurul üyeleri tarafından yapılan değerlendirme ve önerilerin dile getirilmesi ile sona erdi.

 

Yapılan toplantıda, İldeki yabancı profili, yabancılara yönelik konular ve alınan tedbirler görüşülürken, ayrıca bir önceki toplantıda alınan kararlar analiz edildi.

 

Toplantıya başta Vali Türker Öksüz olmak üzere, Vali Yardımcısı Ahmet Mailoğlu, Bucak Kaymakamı Bayram Gale, İl Jandarma Komutanı J.Alb Mustafa Güder, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, kurum müdürleri, stk temsilcileri ve İl Göç İdaresi Uzmanları katıldı.

T.C. BURDUR VALİLİĞİ

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.