İlk turnuvadan madalyayla döndüler

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 10.01.2024 - 16:01, Güncelleme: 10.01.2024 - 16:01
 

İlk turnuvadan madalyayla döndüler

İlk turnuvadan madalyayla döndüler
Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR'da 2 ay önce çalışmalarına başlayan Masterler Yüzme Grubu üyeleri katıldıkları ilk turnuvadan 5 madalyayla döndü. Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde geçen yıl oluşturulan ve yaklaşık 2 aydır çalışmalarını sürdüren Masterler Yüzme Grubu üyeleri geçen hafta sonu Datça'da katıldıkları 18'inci Datça Açık Deniz Yarışması'ndan 5 madalyayla döndü. Çalışmalarını haftanın üç günü Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü havuzunda sürdürdüklerini söyleyen yüzme antrenörü Zafer Sevgili, "Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Masterler Yüzme Grubumuzda 10 sporcumuz var. Sporcularımızla temel seviyede başladık. Amacımız sporcularımızı ileri seviyeye getirip yarışmalara katılabilmekti. Bu amacımızı gerçekleştirdik. Hafta sonu Datça'da yapılan 18'inci Açık Deniz Kış yüzme Maratonu'na 5 sporcumuzla katıldık. Katılan tüm sporcularımız madalya kazandı. Gerçekten güzel ilerliyoruz. Tüm sporcularımı tebrik ediyorum. Bize bu imkanları sağlayan herkese teşekkür ediyorum" dedi. (DHA) GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ -------------- - Antrenman yapan yüzücüler - Zafer Sevgili ile röp. - Yüzen sporcular (FOTOĞRAFLI)  
İlk turnuvadan madalyayla döndüler

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR'da 2 ay önce çalışmalarına başlayan Masterler Yüzme Grubu üyeleri katıldıkları ilk turnuvadan 5 madalyayla döndü.
Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde geçen yıl oluşturulan ve yaklaşık 2 aydır çalışmalarını sürdüren Masterler Yüzme Grubu üyeleri geçen hafta sonu Datça'da katıldıkları 18'inci Datça Açık Deniz Yarışması'ndan 5 madalyayla döndü.
Çalışmalarını haftanın üç günü Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü havuzunda sürdürdüklerini söyleyen yüzme antrenörü Zafer Sevgili, "Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Masterler Yüzme Grubumuzda 10 sporcumuz var. Sporcularımızla temel seviyede başladık. Amacımız sporcularımızı ileri seviyeye getirip yarışmalara katılabilmekti. Bu amacımızı gerçekleştirdik. Hafta sonu Datça'da yapılan 18'inci Açık Deniz Kış yüzme Maratonu'na 5 sporcumuzla katıldık. Katılan tüm sporcularımız madalya kazandı. Gerçekten güzel ilerliyoruz. Tüm sporcularımı tebrik ediyorum. Bize bu imkanları sağlayan herkese teşekkür ediyorum" dedi. (DHA)
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
--------------
- Antrenman yapan yüzücüler
- Zafer Sevgili ile röp.
- Yüzen sporcular

(FOTOĞRAFLI)
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.