VALİ ÖKSÜZ'DEN ALTINYAYLA İLÇESİNE ZİYARET

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 09.11.2023 - 13:57, Güncelleme: 09.11.2023 - 13:57
 

VALİ ÖKSÜZ'DEN ALTINYAYLA İLÇESİNE ZİYARET

Burdur Valisi Türker Öksüz İlçe ziyaretleri kapsamında Altınyayla İlçesine ziyarette bulundu.
Programına Kaymakamlık ziyaretiyle başlayan Vali Öksüz, Kaymakam V. Mustafa Tokel'den İlçenin genel durumu, yürütülen hizmet ve çalışmalarla ilgili kapsamlı brifing aldı.   Altınyayla programının devamında İlçe Gençlik Merkezi Spor Salonu ve Hükumet Konağı yeni hizmet binasının yapılacağı alanda incelemede bulunan Vali Öksüz, spor salonu incelemeleri sırasında öğrencilerle bir süre sohbet etti, verilen hizmetlerle ilgili yetkililerden bilgi alarak, öğrencilere kitap dağıttı.   Vali Öksüz İlçe programı kapsamında Altınyayla İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret ederek İlçenin genel asayiş durumu ve yürütülen güvenlik hizmetleriyle ilgili brifing aldı.
Burdur Valisi Türker Öksüz İlçe ziyaretleri kapsamında Altınyayla İlçesine ziyarette bulundu.

Programına Kaymakamlık ziyaretiyle başlayan Vali Öksüz, Kaymakam V. Mustafa Tokel'den İlçenin genel durumu, yürütülen hizmet ve çalışmalarla ilgili kapsamlı brifing aldı.

 

Altınyayla programının devamında İlçe Gençlik Merkezi Spor Salonu ve Hükumet Konağı yeni hizmet binasının yapılacağı alanda incelemede bulunan Vali Öksüz, spor salonu incelemeleri sırasında öğrencilerle bir süre sohbet etti, verilen hizmetlerle ilgili yetkililerden bilgi alarak, öğrencilere kitap dağıttı.

 

Vali Öksüz İlçe programı kapsamında Altınyayla İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret ederek İlçenin genel asayiş durumu ve yürütülen güvenlik hizmetleriyle ilgili brifing aldı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.