Otomobilin çaptığı Gülşah, gezdirmeye çıkardığı köpeğiyle birlikte öldü

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 15.11.2023 - 11:29, Güncelleme: 15.11.2023 - 11:29
 

Otomobilin çaptığı Gülşah, gezdirmeye çıkardığı köpeğiyle birlikte öldü

Otomobilin çaptığı Gülşah, gezdirmeye çıkardığı köpeğiyle birlikte öldü
Mehmet YİRUN/TEKİRDAĞ, (DHA)- TEKİRDAĞ’ın Ergene ilçesinde otomobilin çarptığı Gülşah Mete (33), gezdirmeye çıkardığı köpeği ile birlikte öldü. Kaza, sabah saatlerinde Ergene'nin Marmaracık Mahallesi kara yolunda meydana geldi. Edirne yönüne giden İsmet S.'nin kullandığı 59 ZG 021 plakalı otomobil, Gülşah Mete ile gezdirmeye çıkardığı köpeğine çıktı. Çarpmanın şiddetiyle bariyere savrulan Gülşah Mete ile köpeği olay yerinde öldü. Sürücü İsmet S.'nin ihbarıyla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemenin ardından Mete'nin cansız bedeni Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Gözaltına alınan İsmet S., emniyete götürüldü. (DHA) FOTOĞRAFLI
Otomobilin çaptığı Gülşah, gezdirmeye çıkardığı köpeğiyle birlikte öldü

Mehmet YİRUN/TEKİRDAĞ, (DHA)- TEKİRDAĞ’ın Ergene ilçesinde otomobilin çarptığı Gülşah Mete (33), gezdirmeye çıkardığı köpeği ile birlikte öldü.
Kaza, sabah saatlerinde Ergene'nin Marmaracık Mahallesi kara yolunda meydana geldi. Edirne yönüne giden İsmet S.'nin kullandığı 59 ZG 021 plakalı otomobil, Gülşah Mete ile gezdirmeye çıkardığı köpeğine çıktı. Çarpmanın şiddetiyle bariyere savrulan Gülşah Mete ile köpeği olay yerinde öldü.
Sürücü İsmet S.'nin ihbarıyla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemenin ardından Mete'nin cansız bedeni Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Gözaltına alınan İsmet S., emniyete götürüldü. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.