VALİ ÖKSÜZ'DEN ANKARA'DA PROJE VE YATIRIMLARA YAKIN TAKİP

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 22.11.2023 - 11:16, Güncelleme: 22.11.2023 - 11:17
 

VALİ ÖKSÜZ'DEN ANKARA'DA PROJE VE YATIRIMLARA YAKIN TAKİP

Burdur Valisi Sayın Türker Öksüz, İlimizle ilgili yatırım ve projelerle ilgili görüşmelerde bulunmak üzere Ankara'ya çalışma ziyaretinde bulundu.
Vali Öksüz bu kapsamda Burdur Milletvekilleri Prof. Dr. Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğüne ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel'i makamında ziyaret eden Vali Öksüz, ziyaret sırasında İl Özel İdaresi olarak hazırladıkları projeleri paylaşarak, taleplerimizi iletti. Bu ziyaretin ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Prof. Dr. Süleyman Şahin'i makamında ziyaret eden Vali Öksüz, İlimiz ve İlçelerimizin spor alt yapısını güçlendirmeye yönelik yeni yapılması planlanan yatırım ve projeleri görüşerek, İlimizin taleplerini aktardı. Vali Öksüz ziyaretler sonrası yaptığı değerlendirmede, yakın ilgi va alakaları dolayısıyla Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel ve Genel Müdür Prof. Dr. Süleyman Şahin'e teşekkür ederek, İlimizle ilgili hazırladığımız pojeler ve yazılı olarak talepte bulunduğumuz yatırımlarla ilgili bizzat yerinde görüşmelerde bulunmak üzere çalışma ziyareti gerçekleştirdklerini ifade etti. İlimizin her anlamda gelişimine yönelik hazırladığımız projelerimizi hayata geçirmek, devam eden ve talep ettigimiz yeni yatırımları yakın takip etmek üzere ziyaretlerinin devam edeceğini belirten Vali Öksüz, amacımız gün gün her alanda  gelişen daha iyi, daha güzel bir Burdur ifadelerini kullandı.  
Burdur Valisi Sayın Türker Öksüz, İlimizle ilgili yatırım ve projelerle ilgili görüşmelerde bulunmak üzere Ankara'ya çalışma ziyaretinde bulundu.

Vali Öksüz bu kapsamda Burdur Milletvekilleri Prof. Dr. Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz ile birlikte Cumhurbaşkanlığı

Strateji ve Bütçe Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğüne ziyaret gerçekleştirdi.

İlk olarak Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel'i makamında ziyaret eden Vali Öksüz, ziyaret sırasında İl Özel İdaresi olarak hazırladıkları projeleri paylaşarak, taleplerimizi iletti.

Bu ziyaretin ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Prof. Dr. Süleyman Şahin'i makamında ziyaret eden Vali Öksüz, İlimiz ve İlçelerimizin spor alt yapısını güçlendirmeye yönelik yeni yapılması planlanan yatırım ve projeleri görüşerek, İlimizin taleplerini aktardı.

Vali Öksüz ziyaretler sonrası yaptığı değerlendirmede, yakın ilgi va alakaları dolayısıyla Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel ve Genel Müdür Prof. Dr. Süleyman Şahin'e teşekkür ederek, İlimizle ilgili hazırladığımız pojeler ve yazılı olarak talepte bulunduğumuz yatırımlarla ilgili bizzat yerinde görüşmelerde bulunmak üzere çalışma ziyareti gerçekleştirdklerini ifade etti.

İlimizin her anlamda gelişimine yönelik hazırladığımız projelerimizi hayata geçirmek, devam eden ve talep ettigimiz yeni yatırımları yakın takip etmek üzere ziyaretlerinin devam edeceğini belirten Vali Öksüz, amacımız gün gün her alanda  gelişen daha iyi, daha güzel bir Burdur ifadelerini kullandı.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.