Türel’den adaylık sinyali

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 07.12.2023 - 14:31, Güncelleme: 07.12.2023 - 14:31
 

Türel’den adaylık sinyali

Türel’den adaylık sinyali
  Semih ERSÖZLER/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin eski başkanı Menderes Türel’in sosyal medya hesaplarından yaptığı ‘Yine Antalya Kazansın’ ve ‘Nerede Kalmıştık Antalya’ temalı paylaşımlar, adaylık sinyali olarak yorumlandı. 31 Mart’ta düzenlenecek yerel seçimler öncesi Antalya Büyükşehir Belediyesi için de aday belirleme süreci sürüyor. Adaylık için birçok isim konuşulurken eski Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar adaylık sinyali olarak yorumlandı. Daha önce 2004 ve 2014 yerel seçimlerinde AK Parti’den girdiği seçimleri kazanan Türel, dün sosyal medya hesabından ‘Yine Antalya kazansın’ yorumuyla ‘2004-2009 Antalya Kazandı, 2014-2019 Antalya Kazandı, 2024-2029 Yine Antalya Kazansın’ yazılı fotoğrafı paylaştı.  Ardından Türel bugün de sosyal medya hesabından ‘Nerede Kalmıştık Antalya’ temalı, daha önceki seçimlerde kullanılan seçim müziğini paylaşarak “Güzel şarkı, bir kez dinleyince bir daha dinlemek istiyor insan. Sizinle de paylaşmak istedimö yazdı. Türel’in yaptığı paylaşımlar tekrar aday olacağı yönünde yorumlandı. 'SON SÖZ GENEL MERKEZİN' Gelen yorumlar üzerine açıklama yapan Menderes Türel, anketlerin yapıldığını ve son sözü genel merkezin söyleyeceğini belirtti. Türel, “Hep Antalya’nın kazanması yönünde bir anlayış sergiledik ve bu çerçevede çalıştık. Meselelere şahsi bakmamız hiçbir zaman söz konusu olmadı. Antalya’yı her zaman kendi şahsi hesaplarımızın üzerinde tuttuk. Halkımızın teveccühü ve genel merkezimizin takdiri ile şu anda anket çalışmaları yapılıyor. Bu çalışmalar neticesinde bir karar verilecek" dedi. Daha önce olduğu gibi verilecek her göreve hazır olduğunu belirten Türel, “Paylaşımlarımız çok ciddi bir heyecan uyandırdı. Adaylık sinyali gibi algılanmış. Biz her zaman her göreve hazır olduğumuzu, her görevi en iyi şekilde yapmaya gayret edeceğimizi ifade ediyoruz. Geçmişte sandık görevlisi olarak görevlendirildim ve o görevi de şerefle en iyisini yapmaya çalıştım. Belediye başkanlığı, milletvekilliği, genel başkan yardımcılığı gibi görevlerde bulundum. Alnımızın akıyla bütün görevlerimizi tamamladık ve memleketimize güzel eserler bıraktık. Bugün de sosyal medya paylaşımlarının heyecan uyandırması bana gurur veriyor. Biz de bu teveccühe layık olabilmek için her zaman her göreve hazır olduğumuzu ifade ederek çalışıyoruz. Genel merkezin her türlü kararına saygılıyız" diye konuştu. (DHA) FOTOĞRAFLI
Türel’den adaylık sinyali

 

Semih ERSÖZLER/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin eski başkanı Menderes Türel’in sosyal medya hesaplarından yaptığı ‘Yine Antalya Kazansın’ ve ‘Nerede Kalmıştık Antalya’ temalı paylaşımlar, adaylık sinyali olarak yorumlandı.
31 Mart’ta düzenlenecek yerel seçimler öncesi Antalya Büyükşehir Belediyesi için de aday belirleme süreci sürüyor. Adaylık için birçok isim konuşulurken eski Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar adaylık sinyali olarak yorumlandı. Daha önce 2004 ve 2014 yerel seçimlerinde AK Parti’den girdiği seçimleri kazanan Türel, dün sosyal medya hesabından ‘Yine Antalya kazansın’ yorumuyla ‘2004-2009 Antalya Kazandı, 2014-2019 Antalya Kazandı, 2024-2029 Yine Antalya Kazansın’ yazılı fotoğrafı paylaştı. 
Ardından Türel bugün de sosyal medya hesabından ‘Nerede Kalmıştık Antalya’ temalı, daha önceki seçimlerde kullanılan seçim müziğini paylaşarak “Güzel şarkı, bir kez dinleyince bir daha dinlemek istiyor insan. Sizinle de paylaşmak istedimö yazdı. Türel’in yaptığı paylaşımlar tekrar aday olacağı yönünde yorumlandı.
'SON SÖZ GENEL MERKEZİN'
Gelen yorumlar üzerine açıklama yapan Menderes Türel, anketlerin yapıldığını ve son sözü genel merkezin söyleyeceğini belirtti. Türel, “Hep Antalya’nın kazanması yönünde bir anlayış sergiledik ve bu çerçevede çalıştık. Meselelere şahsi bakmamız hiçbir zaman söz konusu olmadı. Antalya’yı her zaman kendi şahsi hesaplarımızın üzerinde tuttuk. Halkımızın teveccühü ve genel merkezimizin takdiri ile şu anda anket çalışmaları yapılıyor. Bu çalışmalar neticesinde bir karar verilecek" dedi.
Daha önce olduğu gibi verilecek her göreve hazır olduğunu belirten Türel, “Paylaşımlarımız çok ciddi bir heyecan uyandırdı. Adaylık sinyali gibi algılanmış. Biz her zaman her göreve hazır olduğumuzu, her görevi en iyi şekilde yapmaya gayret edeceğimizi ifade ediyoruz. Geçmişte sandık görevlisi olarak görevlendirildim ve o görevi de şerefle en iyisini yapmaya çalıştım. Belediye başkanlığı, milletvekilliği, genel başkan yardımcılığı gibi görevlerde bulundum. Alnımızın akıyla bütün görevlerimizi tamamladık ve memleketimize güzel eserler bıraktık. Bugün de sosyal medya paylaşımlarının heyecan uyandırması bana gurur veriyor. Biz de bu teveccühe layık olabilmek için her zaman her göreve hazır olduğumuzu ifade ederek çalışıyoruz. Genel merkezin her türlü kararına saygılıyız" diye konuştu. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.