VALİ ÖKSÜZ, FABRİKA ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Gündem 21.12.2023 - 08:49, Güncelleme: 21.12.2023 - 08:49
 

VALİ ÖKSÜZ, FABRİKA ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Burdur Valisi Türker Öksüz, Burdur 1. Organize Sanayi Bölgesinde fabrika ziyaretlerinde bulundu.
Sağladıkları iş imkanı ve üretimle, İlimiz istihdamına ve ihracatına katkıda bulunan fabrikaları ziyaret etmeye devam eden Vali Öksüz, gerçekleştirdiği 1. OSB ziyaretinde İlimizin alanında önde gelen firmalarından Altıniş Şaft, Junior Jeans ve Yıldız Silah firmalarına ait fabrikaları gezerek, bir dizi incelemede bulundu.   Organize Sanayi Bölgelerindeki fabrikaların oluşturdukları istihdam başta olmak üzere, üretim ve ihracatları ile İlimizin ekonomisi için lokomotif konumunda olduğuna dikkat çeken Vali Öksüz, oluşturdukları iş imkanı ve katma değer için firmaları tebrik etti.   Çarşamba günü yoğun geçen programını fabrika ziyaretleri ile tamamalayan Vali Öksüz, ilk olarak Altıniş Burdur Şaft Fabrikasını ziyaret ederek, firma sahibi iş insanı Saim Altındal'dan şaft üretimi ve sektörle ilgili bilgi aldı.   Bu ziyaretin ardından Junior Jeans Wear Kot Fabrikasını ziyaret eden Vali Öksüz, 350 personel istihdamı ile İlimizin önde gelen firmaları arasında yer alan kot fabrikasında incelemede bulundu, yetkililerden üretim süreçleriyle ilgili bilgi aldı.   Kasım ayı içerisinde vefat eden Fabrika Sahibi İş İnsanı Soner Enver Aligülü'ne Allah'tan rahmet dileyen Vali Öksüz, firma yetkilileri nezdinde merhumun ailesine başsağlığı dileklerini iletti.   Vali Öksüz, son olarak Yıldız Silah Fabrikasını ziyaret ederek, incelemede bulundu.   Sağladığı istihdam ve ihracatla alanında önde gelen firmalar arasında yer alan Yıldız Silah Sanayii ziyaret eden Vali Öksüz, fabrika sahipleri iş insanı Adem - Hüseyin Kuzu kardeşlerden sektör, üretim kapasiteleri ve ihracat yaptıkları Ülkelerle ilgili bilgiler aldı.
Burdur Valisi Türker Öksüz, Burdur 1. Organize Sanayi Bölgesinde fabrika ziyaretlerinde bulundu.

Sağladıkları iş imkanı ve üretimle, İlimiz istihdamına ve ihracatına katkıda bulunan fabrikaları ziyaret etmeye devam eden Vali Öksüz, gerçekleştirdiği 1. OSB ziyaretinde İlimizin alanında önde gelen firmalarından Altıniş Şaft, Junior Jeans ve Yıldız Silah firmalarına ait fabrikaları gezerek, bir dizi incelemede bulundu.

 

Organize Sanayi Bölgelerindeki fabrikaların oluşturdukları istihdam başta olmak üzere, üretim ve ihracatları ile İlimizin ekonomisi için lokomotif konumunda olduğuna dikkat çeken Vali Öksüz, oluşturdukları iş imkanı ve katma değer için firmaları tebrik etti.

 

Çarşamba günü yoğun geçen programını fabrika ziyaretleri ile tamamalayan Vali Öksüz, ilk olarak Altıniş Burdur Şaft Fabrikasını ziyaret ederek, firma sahibi iş insanı Saim Altındal'dan şaft üretimi ve sektörle ilgili bilgi aldı.

 

Bu ziyaretin ardından Junior Jeans Wear Kot Fabrikasını ziyaret eden Vali Öksüz, 350 personel istihdamı ile İlimizin önde gelen firmaları arasında yer alan kot fabrikasında incelemede bulundu, yetkililerden üretim süreçleriyle ilgili bilgi aldı.

 

Kasım ayı içerisinde vefat eden Fabrika Sahibi İş İnsanı Soner Enver Aligülü'ne Allah'tan rahmet dileyen Vali Öksüz, firma yetkilileri nezdinde merhumun ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

 

Vali Öksüz, son olarak Yıldız Silah Fabrikasını ziyaret ederek, incelemede bulundu.

 

Sağladığı istihdam ve ihracatla alanında önde gelen firmalar arasında yer alan Yıldız Silah Sanayii ziyaret eden Vali Öksüz, fabrika sahipleri iş insanı Adem - Hüseyin Kuzu kardeşlerden sektör, üretim kapasiteleri ve ihracat yaptıkları Ülkelerle ilgili bilgiler aldı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.