Burdur'da şehitler için lokma dağıtıldı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 28.12.2023 - 16:55, Güncelleme: 28.12.2023 - 16:55
 

Burdur'da şehitler için lokma dağıtıldı

Burdur'da şehitler için lokma dağıtıldı
  Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR'da şehitler için lokma dağıtılırken, şehitler ve hayatını kaybeden gaziler için dua edildi. Muharip Gaziler Derneği Burdur Temsilciliği tarafından Burdurlu şehit Mehmet Dönder'in kardeşi Mustafa Dönder'in katkıları ile gerçekleştirilen lokma dağıtımına Vali Yardımcısı Yasin Özcan, Garnizon Komutanı Albay Şengezer Şimşek, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Güder, 58'inci Piyade Komando Alay Komutanı Albay Ulus Çanşa, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, gaziler ve vatandaşlar katıldı. Lokma dağıtımından sonra şehitler ve hayatını kaybeden gaziler için dua edildi. Muharip Gaziler Derneği Temsilcisi Hasan Okyar, "Kardeşimiz Mustafa Dönder bugün gazilerimiz ve şehitlerimiz için lokma dökmeyi arzu etti. Yapmış olduğu hayrı Allah kabul etsin. Şehitlerimizin ruhu şad olsun, nur içinde yatsınlar. Vefat eden gazilerimize de Allah'tan rahmet diliyoruz. Allah kabul etsin" dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Burdur'da şehitler için lokma dağıtıldı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR'da şehitler için lokma dağıtılırken, şehitler ve hayatını kaybeden gaziler için dua edildi.
Muharip Gaziler Derneği Burdur Temsilciliği tarafından Burdurlu şehit Mehmet Dönder'in kardeşi Mustafa Dönder'in katkıları ile gerçekleştirilen lokma dağıtımına Vali Yardımcısı Yasin Özcan, Garnizon Komutanı Albay Şengezer Şimşek, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Güder, 58'inci Piyade Komando Alay Komutanı Albay Ulus Çanşa, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, gaziler ve vatandaşlar katıldı. Lokma dağıtımından sonra şehitler ve hayatını kaybeden gaziler için dua edildi.
Muharip Gaziler Derneği Temsilcisi Hasan Okyar, "Kardeşimiz Mustafa Dönder bugün gazilerimiz ve şehitlerimiz için lokma dökmeyi arzu etti. Yapmış olduğu hayrı Allah kabul etsin. Şehitlerimizin ruhu şad olsun, nur içinde yatsınlar. Vefat eden gazilerimize de Allah'tan rahmet diliyoruz. Allah kabul etsin" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.