BUCAK PROTOKOLÜ KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 10.01.2024 - 11:24, Güncelleme: 10.01.2024 - 11:33
 

BUCAK PROTOKOLÜ KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

BURDUR’ un Bucak ilçesinde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve İdareciler Günü dolayısı ile Bucak protokolü kahvaltıda bir araya geldi.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler ve İdareciler Günü dolası ile Bucak Belediyesi tarafından kahvaltı düzenlendi. Kahvaltıya Bucak Kaymakamı Bayram Gale, Burdur Ak Parti Milletvekili Mustafa Oğuz, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Cumhuriyet Başsavcısı Sefa Aygün, Emniyet Müdürü Özkan Büyükyılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Aleren Alp, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Taşkın, belediye meclis üyeleri,  yüksekokul müdürleri ve bazı resmi kurum müdür ve amirleri katıldı. Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Kaymakam Bayram Gale ve Ak Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler ve İdareciler Günü dolayısı ile günün anlamını belirtir konuşma yaptılar.  
BURDUR’ un Bucak ilçesinde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve İdareciler Günü dolayısı ile Bucak protokolü kahvaltıda bir araya geldi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler ve İdareciler Günü dolası ile Bucak Belediyesi tarafından kahvaltı düzenlendi. Kahvaltıya Bucak Kaymakamı Bayram Gale, Burdur Ak Parti Milletvekili Mustafa Oğuz, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Cumhuriyet Başsavcısı Sefa Aygün, Emniyet Müdürü Özkan Büyükyılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Aleren Alp, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Taşkın, belediye meclis üyeleri,  yüksekokul müdürleri ve bazı resmi kurum müdür ve amirleri katıldı.

Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Kaymakam Bayram Gale ve Ak Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler ve İdareciler Günü dolayısı ile günün anlamını belirtir konuşma yaptılar.  

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.