Son 1 haftada 216 kişi tutuklandı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 13.01.2024 - 09:49, Güncelleme: 13.01.2024 - 09:49
 

Son 1 haftada 216 kişi tutuklandı

Son 1 haftada 216 kişi tutuklandı
  Tunahan KIR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatları doğrultusunda, Emniyet Müdürlüğü asayiş ekiplerince yapılan operasyonlarda son 1 haftada 216 kişi tutuklandı. Ayrıca ekipler operasyon kapsamında yaptıkları çalışmalarda araç ve konaklama yerlerini de denetledi. Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen operasyonlarda, 'Yağma, Kasten Yaralama, Cinsel Suçlar, Hırsızlık Suçları, Fuhuşa Teşvik - Aracılık' suçları başta olmak üzere meydana gelen asayiş olayları, uygulamalar ve aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda; 297 bin kişinin sorgulanmasının ardından aranması bulunan 1131 kişi polis ekipleri tarafından yakalandı. Yakalananlardan 216 kişi adli makamlara sevk edilerek tutuklandı. Ayrıca operasyonda kapsamında yapılan çalışmalarda; 173 bin araç ve 9 bin motosiklet incelenmesinin ardından aranması bulunan 3 otomobil ve 11 motosiklet yakalandı. 702 günübirlik konaklama yerini de denetleyen ekipler, konaklama kaydı yapmamaktan 34 işletmeye ve kayıt dışı günübirlik kiralama yaptığı tespit edilen 2 kişiye de idari para cezası uyguladı.  Ekipler tarafından yapılan çalışmalar neticesinde 64 tabanca, 16 adet tüfek, 525 adet fişek ile hırsızlık malzemesi olduğu değerlendirilen çok sayıda bisiklet, cep telefonu, klima ve giyim - gıda malzemesi ele geçirildi. (DHA)
Son 1 haftada 216 kişi tutuklandı

 

Tunahan KIR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatları doğrultusunda, Emniyet Müdürlüğü asayiş ekiplerince yapılan operasyonlarda son 1 haftada 216 kişi tutuklandı. Ayrıca ekipler operasyon kapsamında yaptıkları çalışmalarda araç ve konaklama yerlerini de denetledi.
Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen operasyonlarda, 'Yağma, Kasten Yaralama, Cinsel Suçlar, Hırsızlık Suçları, Fuhuşa Teşvik - Aracılık' suçları başta olmak üzere meydana gelen asayiş olayları, uygulamalar ve aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda; 297 bin kişinin sorgulanmasının ardından aranması bulunan 1131 kişi polis ekipleri tarafından yakalandı. Yakalananlardan 216 kişi adli makamlara sevk edilerek tutuklandı. Ayrıca operasyonda kapsamında yapılan çalışmalarda; 173 bin araç ve 9 bin motosiklet incelenmesinin ardından aranması bulunan 3 otomobil ve 11 motosiklet yakalandı. 702 günübirlik konaklama yerini de denetleyen ekipler, konaklama kaydı yapmamaktan 34 işletmeye ve kayıt dışı günübirlik kiralama yaptığı tespit edilen 2 kişiye de idari para cezası uyguladı. 
Ekipler tarafından yapılan çalışmalar neticesinde 64 tabanca, 16 adet tüfek, 525 adet fişek ile hırsızlık malzemesi olduğu değerlendirilen çok sayıda bisiklet, cep telefonu, klima ve giyim - gıda malzemesi ele geçirildi. (DHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.