MASİAD'da Tatar güven tazeledi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 27.12.2021 - 11:32, Güncelleme: 27.12.2021 - 11:32
 

MASİAD'da Tatar güven tazeledi

MANAVGAT Sanayici ve İş İnsanları Derneği'nin (MASİAD) genel kurulunda Mücahit Tatar, yeniden başkanlığa seçildi.
Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılan MASİAD'ın genel kurulunda Mehmet Ali Cengiz'in başkanlığındaki divan heyetinde Turgay Akar ve Duran Kara yer aldı. Kurulda dernek tüzüğünde yönetim kurulu üye sayısının 19'dan 24'e çıkarılması ve dernek başkanının ikinci dönem de seçime katılabilmesine olanak sağlayan değişiklik oybirliği kabul edildi. Tek liste halinde yapılan seçimde mevcut başkan Mücahit Tatar, yeniden başkan seçildi.       MASİAD Başkanı Mücahit Tatar, "Manavgat'ın sorunlarının çözümüne ilgili kurumlarla işbirli yaparak destek için projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi    
MANAVGAT Sanayici ve İş İnsanları Derneği'nin (MASİAD) genel kurulunda Mücahit Tatar, yeniden başkanlığa seçildi.

Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılan MASİAD'ın genel kurulunda Mehmet Ali Cengiz'in başkanlığındaki divan heyetinde Turgay Akar ve Duran Kara yer aldı. Kurulda dernek tüzüğünde yönetim kurulu üye sayısının 19'dan 24'e çıkarılması ve dernek başkanının ikinci dönem de seçime katılabilmesine olanak sağlayan değişiklik oybirliği kabul edildi. Tek liste halinde yapılan seçimde mevcut başkan Mücahit Tatar, yeniden başkan seçildi.

 

 

 

MASİAD Başkanı Mücahit Tatar, "Manavgat'ın sorunlarının çözümüne ilgili kurumlarla işbirli yaparak destek için projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi

 

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.