BUCAK BELEDİYESİ MİMAR SİNAN MAHALESİNDE MAHALLE KONAĞI YAPIYOR

Dünya (Akca Gazete) - Akca Gazete | 29.02.2024 - 11:12, Güncelleme: 29.02.2024 - 11:12
 

BUCAK BELEDİYESİ MİMAR SİNAN MAHALESİNDE MAHALLE KONAĞI YAPIYOR

Bucak Belediyesi tarafından Fatih ve Yörükler Mahallesinden sonra Mimar Sinan Mahallesinde vatandaşların toplantı, taziye, asker uğurlama, eğitim, kurs, nişan, kına gibi organizasyonlarını yapabilecekleri bir mahalle konağı inşa ediyor.
Bucak Belediyesi tarafından Mimar Sinan Mahallesine vatandaşların toplantı, taziye, asker uğurlama, eğitim, kurs ve kına gibi organizasyonlarını yapabilecekleri bir mahalle konağı inşa ediliyor. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, ilçeye kazandırdığı yatırımlara yenilerini eklemeye devam ediyor. Bucak Belediyesi tarafından Mimar Sinan Mahallesine vatandaşların; toplantı, taziye, asker uğurlama, eğitim, kurs, nişan ve kına gibi organizasyonlarını yapabilecekleri bir mahalle konağı inşa ediliyor. Bucak’ın her noktasında eksikleri gidermek ve ihtiyaçları karşılamak için durmaksızın çalıştıklarını söyleyen Başkan Emrullah Ünal “Mahalle konakları, vatandaşlarımız için çok önemli bir ihtiyaçtı. Bucaklı vatandaşlarımızın kına, toplantı, kurs ve taziye gibi etkinliklerini gerçekleştirmek için nezih, temiz ve düzenli ortamlara ihtiyaçları vardı. Bu tesisler sayesinde hemşerilerimiz her türlü organizasyonlarını rahatlıkla gerçekleştirebilecek. Modern ve önü açık ferah ortamlarda kına gecelerini, asker uğurlama ve taziye gibi sosyal buluşmalarını yapabilecekler. Mimar Sinan mahalle konağımız, mahalle sakinlerimizin buluşma noktasına dönüşecek. Mahalle konağı uygulamamızı kent geneline yaymaya devam edeceğiz.” dedi.
Bucak Belediyesi tarafından Fatih ve Yörükler Mahallesinden sonra Mimar Sinan Mahallesinde vatandaşların toplantı, taziye, asker uğurlama, eğitim, kurs, nişan, kına gibi organizasyonlarını yapabilecekleri bir mahalle konağı inşa ediyor.

Bucak Belediyesi tarafından Mimar Sinan Mahallesine vatandaşların toplantı, taziye, asker uğurlama, eğitim, kurs ve kına gibi organizasyonlarını yapabilecekleri bir mahalle konağı inşa ediliyor.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, ilçeye kazandırdığı yatırımlara yenilerini eklemeye devam ediyor. Bucak Belediyesi tarafından Mimar Sinan Mahallesine vatandaşların; toplantı, taziye, asker uğurlama, eğitim, kurs, nişan ve kına gibi organizasyonlarını yapabilecekleri bir mahalle konağı inşa ediliyor.

Bucak’ın her noktasında eksikleri gidermek ve ihtiyaçları karşılamak için durmaksızın çalıştıklarını söyleyen Başkan Emrullah Ünal “Mahalle konakları, vatandaşlarımız için çok önemli bir ihtiyaçtı. Bucaklı vatandaşlarımızın kına, toplantı, kurs ve taziye gibi etkinliklerini gerçekleştirmek için nezih, temiz ve düzenli ortamlara ihtiyaçları vardı. Bu tesisler sayesinde hemşerilerimiz her türlü organizasyonlarını rahatlıkla gerçekleştirebilecek. Modern ve önü açık ferah ortamlarda kına gecelerini, asker uğurlama ve taziye gibi sosyal buluşmalarını yapabilecekler. Mimar Sinan mahalle konağımız, mahalle sakinlerimizin buluşma noktasına dönüşecek. Mahalle konağı uygulamamızı kent geneline yaymaya devam edeceğiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.