Antalya'da güneş açtı, sahil hareketlendi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 28.12.2021 - 13:13, Güncelleme: 28.12.2021 - 13:27
 

Antalya'da güneş açtı, sahil hareketlendi

Antalya'da güneş açtı, sahil hareketlendi
TURİZM kenti Antalya'da aralıklarla etkili olan yağış, yerini güneşli havaya bıraktı. Güneşi fırsat bilen kent sakinleri ve turistler, Konyaaltı sahilini doldurdu. Havanın 18, deniz suyu sıcaklığının 22 dereceye ulaştığı Antalya'da çocuklar Konyaaltı sahilinde denize taş atarak eğlendi, yetişkinler manzaranın tadını çıkardı. Dalgaların görsel şölen oluşturduğu sahilde güneşlenenler, zaman zaman denize girdi. Kimileri ise sosyal medya hesaplarında paylaşmak için fotoğraf çekimi yaptı. Açılır kapanır sandalye ve masalarını sahilde açan Antalyalılar ise yanlarında getirdikleri kahve ve çaylarını yudumlayarak günün keyfini çıkardı. Tatil için Rusya'dan Antalya'ya gelen Nina Krovejeinka, tripota taktığı fotoğraf makinesine uzun süre poz verdi. Krovejeinka, "Bir hafta tatil yapacağım. Otelimin balkonundan manzaranın güzelliği beni çok etkiledi. Sahile inip fotoğraf çekimi yapmak istedim" dedi.  
Antalya'da güneş açtı, sahil hareketlendi

TURİZM kenti Antalya'da aralıklarla etkili olan yağış, yerini güneşli havaya bıraktı. Güneşi fırsat bilen kent sakinleri ve turistler, Konyaaltı sahilini doldurdu.

Havanın 18, deniz suyu sıcaklığının 22 dereceye ulaştığı Antalya'da çocuklar Konyaaltı sahilinde denize taş atarak eğlendi, yetişkinler manzaranın tadını çıkardı. Dalgaların görsel şölen oluşturduğu sahilde güneşlenenler, zaman zaman denize girdi. Kimileri ise sosyal medya hesaplarında paylaşmak için fotoğraf çekimi yaptı. Açılır kapanır sandalye ve masalarını sahilde açan Antalyalılar ise yanlarında getirdikleri kahve ve çaylarını yudumlayarak günün keyfini çıkardı.
Tatil için Rusya'dan Antalya'ya gelen Nina Krovejeinka, tripota taktığı fotoğraf makinesine uzun süre poz verdi. Krovejeinka, "Bir hafta tatil yapacağım. Otelimin balkonundan manzaranın güzelliği beni çok etkiledi. Sahile inip fotoğraf çekimi yapmak istedim" dedi.

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.