Bisküvi fabrikasındaki yangında itfaiye ekiplerine TOMA'larla destek verildi

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 10.01.2022 - 01:09, Güncelleme: 10.01.2022 - 08:42
 

Bisküvi fabrikasındaki yangında itfaiye ekiplerine TOMA'larla destek verildi

Bisküvi fabrikasındaki yangında itfaiye ekiplerine TOMA'larla destek verildi
KARAMAN'da bir bisküvi fabrikasının depo kısmında çıkan yangının büyümesi üzerine alevlere itfaiye araçlarının yanı sıra, TOMA'larla da müdahale edildi. Konya'dan da takviye itfaiye ekiplerin istendiği yangının kontrol altına alınması için çalışmalar sürdürülüyor.  Karaman Organize Sanayi Bölgesi'nde saat 22.30 sıralarında bir bisküvi fabrikasının depo kısmında belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevler hızla yükselmesi üzerine durumu fark eden  işçiler itfaiyeye haber verildi. İhbarının ardından bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Fabrikada çalışan işçiler ise tahliye edildi. Yangına Karaman Belediyesi ve Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğüne ait itfaiye ekipleri müdahale etti. Ancak alevlerin kontrol altında alınmakta güçlük çekilmesi üzerine çevre ilçe belediyeler ile İl Emniyet Müdürlüğüne  ait  Toplumsal Olaylara Müdahale Araçlarıyla (TOMA) da müdahale edildi. Konya'dan da takviye itfaiye ekipleri çağrıldı. Alevlerin kontrol altına alınması için çalışmalar sürüyor.     
Bisküvi fabrikasındaki yangında itfaiye ekiplerine TOMA'larla destek verildi

KARAMAN'da bir bisküvi fabrikasının depo kısmında çıkan yangının büyümesi üzerine alevlere itfaiye araçlarının yanı sıra, TOMA'larla da müdahale edildi. Konya'dan da takviye itfaiye ekiplerin istendiği yangının kontrol altına alınması için çalışmalar sürdürülüyor. 

Karaman Organize Sanayi Bölgesi'nde saat 22.30 sıralarında bir bisküvi fabrikasının depo kısmında belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevler hızla yükselmesi üzerine durumu fark eden  işçiler itfaiyeye haber verildi. İhbarının ardından bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Fabrikada çalışan işçiler ise tahliye edildi. Yangına Karaman Belediyesi ve Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğüne ait itfaiye ekipleri müdahale etti. Ancak alevlerin kontrol altında alınmakta güçlük çekilmesi üzerine çevre ilçe belediyeler ile İl Emniyet Müdürlüğüne  ait  Toplumsal Olaylara Müdahale Araçlarıyla (TOMA) da müdahale edildi. Konya'dan da takviye itfaiye ekipleri çağrıldı. Alevlerin kontrol altına alınması için çalışmalar sürüyor. 

 

 

Karaman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.