Gaziantep'te iki işyerinin tentesi çöktü

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 25.01.2022 - 14:08, Güncelleme: 25.01.2022 - 14:08
 

Gaziantep'te iki işyerinin tentesi çöktü

Gaziantep'te iki işyerinin tentesi çöktü
Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep), (DHA)– GAZİANTEP'in İslahiye ve Nurdağı İlçelerinde, iki işyerinin tentesi üzerinde biriken karın ağırlığını taşıyamayınca çöktü. Tentelerin çöküşü güvenlik kamerasına yansıdı. İslahiye'de; Çamlıca Mahallesi’ndeki bir kafenin tentesi üzerinde biriken karın ağırlığına dayanamayarak çöktü. Tentenin çökme anı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Nurdağı ilçesinin Yavuz Selim Mahallesi’ndeki bir kuaförün de tentesi çöktü. Güvenlik kamerasına yansıyan ve yaralanan kimsenin olmadığı olay maddi zarara neden oldu. FOTOĞRAFLI
Gaziantep'te iki işyerinin tentesi çöktü

Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep), (DHA)– GAZİANTEP'in İslahiye ve Nurdağı İlçelerinde, iki işyerinin tentesi üzerinde biriken karın ağırlığını taşıyamayınca çöktü. Tentelerin çöküşü güvenlik kamerasına yansıdı.
İslahiye'de; Çamlıca Mahallesi’ndeki bir kafenin tentesi üzerinde biriken karın ağırlığına dayanamayarak çöktü. Tentenin çökme anı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Nurdağı ilçesinin Yavuz Selim Mahallesi’ndeki bir kuaförün de tentesi çöktü. Güvenlik kamerasına yansıyan ve yaralanan kimsenin olmadığı olay maddi zarara neden oldu.
FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.