Ali Bahar, güven tazeledi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 01.03.2022 - 16:12, Güncelleme: 01.03.2022 - 16:12
 

Ali Bahar, güven tazeledi

Ali Bahar, güven tazeledi
  İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Organize Sanayi Bölgesi (OSB) 5'inci Olağan Genel Kurulu'nda, mevcut başkan Ali Bahar oy birliğiyle yeniden başkan seçildi. Antalya OSB Bölge Müdürü İlhan Metin'in açılış konuşması ile başlayan genel kurulda öncelikle divan heyeti belirlendi. Antalya OSB sanayicileri genel kurulda ilk olarak başkanlığını Antalya Valisi'nin yaptığı ve bölgenin en üst karar alma organı olan Müteşebbis Heyet'in devam edip etmeyeceğini oyladı. Açık oylama usulü yapılan seçimde sanayiciler oy birliği ile Müteşebbis Heyet'in devam etmesine karar verdi. Sonrasında Müteşebbis Heyet'te yer alacak 9 asil 9 yedek üye, Antalya OSB sanayicileri arasından belirlendi. Sadece mevcut başkan Ali Bahar'ın listesinin yer aldığı genel kurulda, Antalya OSB'nin yeni yönetimi açık oylama usulüyle belirlendi. Başkan Ali Bahar'ın listesinde yer alan 9 asil 9 yedek üye oy birliği ile Müteşebbis Heyet'e seçildi. Müteşebbis Heyet'te seçilen isimler, Ali Bahar, Hasanali Gönen, Fatih İncir, Mustafa Gizli, Yiğit Budak, Ahmet Kasapoğlu, Fatin Tapcı, Burçin Ekici ve Canan Gürkan şeklinde sıralandı. MÜTEŞEBBİS HEYET KARAR VERECEK Antalya Valisi ve Vali Yardımcısı dışında 9 üyesini Antalya OSB'den, geri kalan 4 üyesini ise Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'ndan alan toplam 15 kişilik Müteşebbis Heyet, ilk toplantısını genel kurulu takip eden ilk hafta içerisinde gerçekleştirip Müteşebbis Heyet Başkan Vekilini, Yönetim Kurulunu, Denetim Kurulunu ve OSBÜK temsilcisini seçecek. Yönetim Kurulu ise kendi içerisinde yapacağı değerlendirme ile Yönetim Kurulu Başkanı ve Başkan Vekilini belirleyecek. Seçim sonrası bir konuşma yapan Ali Bahar, "Antalya sanayicisinin böylesine değerli bir makamın temsilini, birlik ve bütünlük içerisinde seçmesi dostluğumuzun, dayanışmamızın ve birbirimize olan güvenin en önemli göstergesidir" dedi. Bahar konuşmasını şöyle sürdürdü; "2015 yılının Şubat ayında görevi devralmak kısmet oldu. O gün ilk sarf ettiğimiz cümle 'birlikte yöneteceğiz' idi. Bugün Antalya Organize Sanayi Bölgesi, kentin en önemli ve en değerli kurumlarından biri haline geldi ise bu birlikte başardığımız işlerin neticesidir. Az evvel arkadaşlarımız ekrana yansıttı, birlikte izledik. Son 4 yıllık görev süremizde, hayata geçirdiğimiz projelerden belli başlı 50'sini sizlere arz ettik. Eğer istişare varsa, çok seslilik varsa, liyakat varsa, başarının doğal bir süreç olduğunu bilenlerdeniz." FOTOĞRAFLI
Ali Bahar, güven tazeledi

 

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Organize Sanayi Bölgesi (OSB) 5'inci Olağan Genel Kurulu'nda, mevcut başkan Ali Bahar oy birliğiyle yeniden başkan seçildi.

Antalya OSB Bölge Müdürü İlhan Metin'in açılış konuşması ile başlayan genel kurulda öncelikle divan heyeti belirlendi. Antalya OSB sanayicileri genel kurulda ilk olarak başkanlığını Antalya Valisi'nin yaptığı ve bölgenin en üst karar alma organı olan Müteşebbis Heyet'in devam edip etmeyeceğini oyladı. Açık oylama usulü yapılan seçimde sanayiciler oy birliği ile Müteşebbis Heyet'in devam etmesine karar verdi. Sonrasında Müteşebbis Heyet'te yer alacak 9 asil 9 yedek üye, Antalya OSB sanayicileri arasından belirlendi. Sadece mevcut başkan Ali Bahar'ın listesinin yer aldığı genel kurulda, Antalya OSB'nin yeni yönetimi açık oylama usulüyle belirlendi. Başkan Ali Bahar'ın listesinde yer alan 9 asil 9 yedek üye oy birliği ile Müteşebbis Heyet'e seçildi. Müteşebbis Heyet'te seçilen isimler, Ali Bahar, Hasanali Gönen, Fatih İncir, Mustafa Gizli, Yiğit Budak, Ahmet Kasapoğlu, Fatin Tapcı, Burçin Ekici ve Canan Gürkan şeklinde sıralandı.

MÜTEŞEBBİS HEYET KARAR VERECEK

Antalya Valisi ve Vali Yardımcısı dışında 9 üyesini Antalya OSB'den, geri kalan 4 üyesini ise Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'ndan alan toplam 15 kişilik Müteşebbis Heyet, ilk toplantısını genel kurulu takip eden ilk hafta içerisinde gerçekleştirip Müteşebbis Heyet Başkan Vekilini, Yönetim Kurulunu, Denetim Kurulunu ve OSBÜK temsilcisini seçecek. Yönetim Kurulu ise kendi içerisinde yapacağı değerlendirme ile Yönetim Kurulu Başkanı ve Başkan Vekilini belirleyecek.

Seçim sonrası bir konuşma yapan Ali Bahar, "Antalya sanayicisinin böylesine değerli bir makamın temsilini, birlik ve bütünlük içerisinde seçmesi dostluğumuzun, dayanışmamızın ve birbirimize olan güvenin en önemli göstergesidir" dedi.

Bahar konuşmasını şöyle sürdürdü;

"2015 yılının Şubat ayında görevi devralmak kısmet oldu. O gün ilk sarf ettiğimiz cümle 'birlikte yöneteceğiz' idi. Bugün Antalya Organize Sanayi Bölgesi, kentin en önemli ve en değerli kurumlarından biri haline geldi ise bu birlikte başardığımız işlerin neticesidir. Az evvel arkadaşlarımız ekrana yansıttı, birlikte izledik. Son 4 yıllık görev süremizde, hayata geçirdiğimiz projelerden belli başlı 50'sini sizlere arz ettik. Eğer istişare varsa, çok seslilik varsa, liyakat varsa, başarının doğal bir süreç olduğunu bilenlerdeniz."

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.