MYO öğrencileri tarih gezdi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 31.05.2022 - 10:53, Güncelleme: 31.05.2022 - 10:53
 

MYO öğrencileri tarih gezdi

MYO öğrencileri tarih gezdi
  Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- AKDENİZ Üniversitesi Demre Hasan Ünal Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri Çanakkale'yi ve Efes Antik Kenti'ni gezdi. Akdeniz Üniversitesi Demre Hasan Ünal MYO Rehberlik Bölümü öğrencileri için İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün katkıları ile Çanakkale gezisi düzenlendi. Demreli Barış Kapar'ın rehberlik ettiği geziye 43 öğrenci katıldı. İki gün süren gezide öğrenciler, Çanakkale tarih alanında sırası ile Çanakkale merkezdeki Truva Anıtı, Eceabat, Kilitbahir, Seyit Onbaşı Anıtı, Tabyalar ve Şehitlikler, Alçı Tepe, Şehitler Abidesi, Morto ve Anzak koyları, Anafartalar ve Arıburnu, 57. Alay Şehitliği, Troya Antik Kenti ve Troya Müzesi'ni gezdi. Geceyi Çanakkale'de geçiren gençler, ikinci gün sabah erkenden Asos Antik Kenti'ni gezdiler. Ardından İzmir'in Selçuk ilçesine geçen grup, Efes Antik Kenti'ni gezerek Demre'ye döndü. FOTOĞRAFLI
MYO öğrencileri tarih gezdi

 

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- AKDENİZ Üniversitesi Demre Hasan Ünal Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri Çanakkale'yi ve Efes Antik Kenti'ni gezdi.

Akdeniz Üniversitesi Demre Hasan Ünal MYO Rehberlik Bölümü öğrencileri için İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün katkıları ile Çanakkale gezisi düzenlendi. Demreli Barış Kapar'ın rehberlik ettiği geziye 43 öğrenci katıldı. İki gün süren gezide öğrenciler, Çanakkale tarih alanında sırası ile Çanakkale merkezdeki Truva Anıtı, Eceabat, Kilitbahir, Seyit Onbaşı Anıtı, Tabyalar ve Şehitlikler, Alçı Tepe, Şehitler Abidesi, Morto ve Anzak koyları, Anafartalar ve Arıburnu, 57. Alay Şehitliği, Troya Antik Kenti ve Troya Müzesi'ni gezdi. Geceyi Çanakkale'de geçiren gençler, ikinci gün sabah erkenden Asos Antik Kenti'ni gezdiler. Ardından İzmir'in Selçuk ilçesine geçen grup, Efes Antik Kenti'ni gezerek Demre'ye döndü.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.