Korkuteli'de öğrencilerin karne sevinci

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 17.06.2022 - 14:19, Güncelleme: 17.06.2022 - 14:19
 

Korkuteli'de öğrencilerin karne sevinci

Korkuteli'de öğrencilerin karne sevinci
  Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde eğitim öğretim yılının tamamlanmasıyla 9 bin 454 öğrenci ve 858 öğretmen tatile çıktı. Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Yaşar Yalçın İlkokulu, Fikrîye Ramazan Yalçın İlkokulu ve İmrahor İstiklal İlk ve Ortaokulu'nda karne dağıtım töreni düzenlendi. Kaymakam Resul Özdemir, Belediye Başkan vekili Ogün Taş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Tak, oda başkanları, öğretmenler ve veliler, sınıflarda öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Tak, Korkuteli'nde 64 okulda 9 bin 454 öğrencinin bugün karne alarak tatile girdiğini belirterek, bu yılın en önemli özelliğinin iki yıl aradan sonra tekrar öğrencilerle yüz yüze eğitime başlamak olduğunu söyledi. FOTOĞRAFLI
Korkuteli'de öğrencilerin karne sevinci

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde eğitim öğretim yılının tamamlanmasıyla 9 bin 454 öğrenci ve 858 öğretmen tatile çıktı.

Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Yaşar Yalçın İlkokulu, Fikrîye Ramazan Yalçın İlkokulu ve İmrahor İstiklal İlk ve Ortaokulu'nda karne dağıtım töreni düzenlendi. Kaymakam Resul Özdemir, Belediye Başkan vekili Ogün Taş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Tak, oda başkanları, öğretmenler ve veliler, sınıflarda öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Tak, Korkuteli'nde 64 okulda 9 bin 454 öğrencinin bugün karne alarak tatile girdiğini belirterek, bu yılın en önemli özelliğinin iki yıl aradan sonra tekrar öğrencilerle yüz yüze eğitime başlamak olduğunu söyledi.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.