Bisiklet hırsızı tutuklandı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 08.09.2022 - 15:50, Güncelleme: 08.09.2022 - 15:51
 

Bisiklet hırsızı tutuklandı

Bisiklet hırsızı tutuklandı
-BURDUR'da farklı zamanlarda 7 bisiklet hırsızlığı yapan G.İ.'yi polis yakaladı. Burdur Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, Emek Mahallesi'ndeki bir siteden 26 Ağustos'ta toplam değeri 14 bin lira olan 4 bisikletin çalınması üzerine araştırma başlattı. Polisin araştırması sonrası şüpheli G.İ., kullandığı araçla yakalandı. Polis, araçta çalınan 4 bisikleti ele geçirdi. G.İ.'nin kentte daha önce de 7 ayrı hırsızlık olayına karıştığı tespit etti. G.İ.'nin çaldığı belirlenen 6 bisikleti Antalya'da sattığı tespit edildi. Polis bisikletleri satın alan kişilerden alıp sahiplerine verdi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen G.İ. sulh ceza hakimliğince tutuklanarak Burdur E Tipi Kapalı Cezaevi'ne götürüldü. Hırsızlık malı bisikletleri satın alan kişiler hakkında da 'suç eşyasının satın alınması veya kabul edilmesi' suçu kapsamında adli işlem başlatıldı.    
Bisiklet hırsızı tutuklandı

-BURDUR'da farklı zamanlarda 7 bisiklet hırsızlığı yapan G.İ.'yi polis yakaladı.

Burdur Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, Emek Mahallesi'ndeki bir siteden 26 Ağustos'ta toplam değeri 14 bin lira olan 4 bisikletin çalınması üzerine araştırma başlattı. Polisin araştırması sonrası şüpheli G.İ., kullandığı araçla yakalandı. Polis, araçta çalınan 4 bisikleti ele geçirdi. G.İ.'nin kentte daha önce de 7 ayrı hırsızlık olayına karıştığı tespit etti. G.İ.'nin çaldığı belirlenen 6 bisikleti Antalya'da sattığı tespit edildi. Polis bisikletleri satın alan kişilerden alıp sahiplerine verdi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen G.İ. sulh ceza hakimliğince tutuklanarak Burdur E Tipi Kapalı Cezaevi'ne götürüldü. Hırsızlık malı bisikletleri satın alan kişiler hakkında da 'suç eşyasının satın alınması veya kabul edilmesi' suçu kapsamında adli işlem başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.