Otobüsteki uyuşturucuyu narkotik köpeği buldu

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 11.09.2022 - 14:56, Güncelleme: 12.09.2022 - 09:07
 

Otobüsteki uyuşturucuyu narkotik köpeği buldu

Otobüsteki uyuşturucuyu narkotik köpeği buldu
ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan yol kontrolünde, durdurulan otobüsün bagajındaki uyuşturucu maddeyi narkotik köpeği 'Karbon' buldu. Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde jandarma ekipleri uyuşturucuyla mücadele çalışmalarını sürdürdü. Çalışmalar kapsamında Antalya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ile Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri yol kontrol noktasında araçlarda arama gerçekleştirdi. Durdurulan bir otobüsün bagajında narkotik köpeği Karbon'un da katıldığı arama yapıldı. Aramada otobüste yolcu olarak bulunan Ö.Y.'ye ait sırt çantasına Karbon'un tepki vermesi sonucunda sakız kutusunun içerisine gizlenmiş vaziyette yaklaşık 15 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli hakkında adli işlem yapıldı. FOTOĞRAFLI  
Otobüsteki uyuşturucuyu narkotik köpeği buldu

ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan yol kontrolünde, durdurulan otobüsün bagajındaki uyuşturucu maddeyi narkotik köpeği 'Karbon' buldu.

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde jandarma ekipleri uyuşturucuyla mücadele çalışmalarını sürdürdü. Çalışmalar kapsamında Antalya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ile Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri yol kontrol noktasında araçlarda arama gerçekleştirdi. Durdurulan bir otobüsün bagajında narkotik köpeği Karbon'un da katıldığı arama yapıldı. Aramada otobüste yolcu olarak bulunan Ö.Y.'ye ait sırt çantasına Karbon'un tepki vermesi sonucunda sakız kutusunun içerisine gizlenmiş vaziyette yaklaşık 15 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.

FOTOĞRAFLI

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.