Yolcu otobüsü ile minibüsün çarpıştığı kaza anı kamerada; 2 yaralı

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 23.10.2022 - 19:41, Güncelleme: 24.10.2022 - 08:42
 

Yolcu otobüsü ile minibüsün çarpıştığı kaza anı kamerada; 2 yaralı

Yolcu otobüsü ile minibüsün çarpıştığı kaza anı kamerada; 2 yaralı
ISPARTA’da yolcu otobüsü ile minibüsün çarpıştığı kazada 2 kişi yaralanırken, kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı. Kaza Isparta-Eğirdir karayolu Büyükgökçeli Kavşağı'nda meydana geldi. Kamil Usta'nın kullandığı 16 SPP 63 plakalı yolcu otobüsü ile Salih Mutlucan yönetimindeki 32 HC 256 plakalı minibüs çarpıştı. Kazada minibüs sürücüsü Salih Mutlucan ile eşi Fatma Mutlucan yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerinde 112 Acil Servis, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. Kazaya karışan minibüs çekici yardımıyla olay yerinden götürüldü. GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI Kaza ise güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde seyir halindeki yolcu otobüsünün, aynı istikametteki minibüsün ana yola çıkmaya çalıştığı sırada çarpışmaları yer alıyor. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Yolcu otobüsü ile minibüsün çarpıştığı kaza anı kamerada; 2 yaralı

ISPARTA’da yolcu otobüsü ile minibüsün çarpıştığı kazada 2 kişi yaralanırken, kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaza Isparta-Eğirdir karayolu Büyükgökçeli Kavşağı'nda meydana geldi. Kamil Usta'nın kullandığı 16 SPP 63 plakalı yolcu otobüsü ile Salih Mutlucan yönetimindeki 32 HC 256 plakalı minibüs çarpıştı. Kazada minibüs sürücüsü Salih Mutlucan ile eşi Fatma Mutlucan yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerinde 112 Acil Servis, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. Kazaya karışan minibüs çekici yardımıyla olay yerinden götürüldü.
GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI
Kaza ise güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde seyir halindeki yolcu otobüsünün, aynı istikametteki minibüsün ana yola çıkmaya çalıştığı sırada çarpışmaları yer alıyor. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.