Başkan Çetin'den, Birey Okulları'na ziyaret

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 27.10.2022 - 16:21, Güncelleme: 28.10.2022 - 08:59
 

Başkan Çetin'den, Birey Okulları'na ziyaret

Başkan Çetin'den, Birey Okulları'na ziyaret
ANTALYASPOR Başkanı Aziz Çetin ve Antalyaspor Voleybol Şube Sorumlusu Erhan Onur Öntaş ile dernek yöneticileri Mutlan Erdem ve İzzet Cansız, Özel Akdeniz Birey Okulları'nı ziyaret etti. Antalyaspor Voleybol takımının sponsoru Özel Akdeniz Birey Okulları kurucusu Ali Uğur ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi. Ali Uğur, "Kentimizin takımına her zaman destek olmaya devam edeceğiz" dedi. Aziz Çetin ve Erhan Öntaş ise desteklerinden dolayı Ali Uğur'a teşekkür ederek akrep amblemli plaket takdim etti. FOTOĞRAFLI  
Başkan Çetin'den, Birey Okulları'na ziyaret

ANTALYASPOR Başkanı Aziz Çetin ve Antalyaspor Voleybol Şube Sorumlusu Erhan Onur Öntaş ile dernek yöneticileri Mutlan Erdem ve İzzet Cansız, Özel Akdeniz Birey Okulları'nı ziyaret etti.

Antalyaspor Voleybol takımının sponsoru Özel Akdeniz Birey Okulları kurucusu Ali Uğur ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi. Ali Uğur, "Kentimizin takımına her zaman destek olmaya devam edeceğiz" dedi. Aziz Çetin ve Erhan Öntaş ise desteklerinden dolayı Ali Uğur'a teşekkür ederek akrep amblemli plaket takdim etti.

FOTOĞRAFLI

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.