Çiğ inek sütü 10 lira oldu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 16.11.2022 - 12:40, Güncelleme: 16.11.2022 - 13:37
 

Çiğ inek sütü 10 lira oldu

Çiğ inek sütü 10 lira oldu
BURDUR'da yapılan toplantıda soğutulmuş çiğ inek sütünün üreticiye ödenecek litre bedeli 10 lira olarak belirlendi. Burdur Belediyesi Susamlık Tesisleri'nde yapılan toplantıya Burdur, Isparta, Antalya ve Denizli'den üretici birliklerinin temsilcileri, kooperatif üst birliklerinin temsilcileri ile yerel ve ulusal süt alıcısı firmaların temsilcileri katıldı. Bölgedeki süt üreticilerine litre başına ödenecek bedelin görüşüldüğü toplantıda; Burdur, Isparta, Antalya ve Denizli'de daha önce 9,25 lira olan soğutulmuş çiğ inek sütünün litre fiyatı 31 Aralık 2022 tarihine kadar geçerli olmak üzere 10 lira olarak belirlendi. FOTOĞRAFLI  
Çiğ inek sütü 10 lira oldu

BURDUR'da yapılan toplantıda soğutulmuş çiğ inek sütünün üreticiye ödenecek litre bedeli 10 lira olarak belirlendi.

Burdur Belediyesi Susamlık Tesisleri'nde yapılan toplantıya Burdur, Isparta, Antalya ve Denizli'den üretici birliklerinin temsilcileri, kooperatif üst birliklerinin temsilcileri ile yerel ve ulusal süt alıcısı firmaların temsilcileri katıldı. Bölgedeki süt üreticilerine litre başına ödenecek bedelin görüşüldüğü toplantıda; Burdur, Isparta, Antalya ve Denizli'de daha önce 9,25 lira olan soğutulmuş çiğ inek sütünün litre fiyatı 31 Aralık 2022 tarihine kadar geçerli olmak üzere 10 lira olarak belirlendi.

FOTOĞRAFLI

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.