Yılkı atları kar altında yiyecek arıyor

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 02.12.2021 - 15:55, Güncelleme: 02.12.2021 - 16:09
 

Yılkı atları kar altında yiyecek arıyor

Yılkı atları kar altında yiyecek arıyor
ARDAHAN'da yaz boyunca çeşitli işlerde çalıştırılan yılkı atları, kış gelince doğaya bırakılıyor. Doğada zorlu koşullarda mücadele eden atlar, yaklaşık 30 santimetre kar altında yiyecek arıyor. Ardahan ilçe ve köylerinde yaz aylarında ulaşım, taşımacılık ve tarım işlerinde kullanılan yılkı atları, kış gelince yem masrafından kurtulmak isteyenler tarafından doğaya terk ediliyor. Arazideki atlar, kar, soğuk ve açlığın yanı sıra yabani hayvanlara yem olmamak için de mücadele veriyor. Kent merkezinden geçen Kura Nehri kenarındaki ovada toplanan atlar, yaklaşık 30 santimetre kar altında yiyecek arıyor. FOTOĞRAF
Yılkı atları kar altında yiyecek arıyor

ARDAHAN'da yaz boyunca çeşitli işlerde çalıştırılan yılkı atları, kış gelince doğaya bırakılıyor. Doğada zorlu koşullarda mücadele eden atlar, yaklaşık 30 santimetre kar altında yiyecek arıyor.

Ardahan ilçe ve köylerinde yaz aylarında ulaşım, taşımacılık ve tarım işlerinde kullanılan yılkı atları, kış gelince yem masrafından kurtulmak isteyenler tarafından doğaya terk ediliyor. Arazideki atlar, kar, soğuk ve açlığın yanı sıra yabani hayvanlara yem olmamak için de mücadele veriyor. Kent merkezinden geçen Kura Nehri kenarındaki ovada toplanan atlar, yaklaşık 30 santimetre kar altında yiyecek arıyor.

FOTOĞRAF

Ardahan HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.