MSB: Kahramanmaraş'ta 2'si çocuk 4 kişi enkazdan kurtarıldı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 08.02.2023 - 15:44, Güncelleme: 08.02.2023 - 15:44
 

MSB: Kahramanmaraş'ta 2'si çocuk 4 kişi enkazdan kurtarıldı

MSB: Kahramanmaraş'ta 2'si çocuk 4 kişi enkazdan kurtarıldı
  ANKARA, (DHA)- MİLLİ Savunma Bakanlığı (MSB) Kahramanmaraş'ta yürütülen 3 ayrı arama-kurtama çalışmasında, enkaz altında kalan 2'si çocuk 4 kişinin kurtarıldığını duyurdu. Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Deniz İstihkam Arama Kurtarma (DİSAK) Timimiz ile birlikte Amasya İtfaiyesi ve AFAD gönüllülerinin koordineli çalışması sonucunda, Kahramanmaraş'ta 1 çocuğumuz enkaz altından sağ olarak kurtarıldı. 7'nci Komando Tugay Komutanlığı'mızda görevli Mehmetçik'lerimiz ise Kahramanmaraş'ta bir evladımızı daha enkaz altından kurtardı. İnsani Yardım Tugayı'mız, Kahramanmaraş'ta 2 vatandaşımızı daha enkaz altından sağ olarak çıkardı" denildi. (DHA) FOTOĞRAFLI  
MSB: Kahramanmaraş'ta 2'si çocuk 4 kişi enkazdan kurtarıldı

 

ANKARA, (DHA)- MİLLİ Savunma Bakanlığı (MSB) Kahramanmaraş'ta yürütülen 3 ayrı arama-kurtama çalışmasında, enkaz altında kalan 2'si çocuk 4 kişinin kurtarıldığını duyurdu.
Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Deniz İstihkam Arama Kurtarma (DİSAK) Timimiz ile birlikte Amasya İtfaiyesi ve AFAD gönüllülerinin koordineli çalışması sonucunda, Kahramanmaraş'ta 1 çocuğumuz enkaz altından sağ olarak kurtarıldı. 7'nci Komando Tugay Komutanlığı'mızda görevli Mehmetçik'lerimiz ise Kahramanmaraş'ta bir evladımızı daha enkaz altından kurtardı. İnsani Yardım Tugayı'mız, Kahramanmaraş'ta 2 vatandaşımızı daha enkaz altından sağ olarak çıkardı" denildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.