72 yaşındaki Nuray Preniç 178’inci saatte kurtarıldı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 13.02.2023 - 15:45, Güncelleme: 13.02.2023 - 15:45
 

72 yaşındaki Nuray Preniç 178’inci saatte kurtarıldı

72 yaşındaki Nuray Preniç 178’inci saatte kurtarıldı
HATAY, (DHA) – Hatay Antakya’da depremde enkaz altında kalan 72 yaşındaki Nuray Preniç 178’inci saatte sağ olarak kurtarıldı. Hatay Cebrail Mahallesi’ndeki Şahin Kaptan Apartmanı’nın 3 katlı enkazında duydukları ses üzerine çalışmalarını yoğunlaştıran Küçükçekmece Belediyesi arama kurtarma ekibi, 178 saat sonra 72 yaşındaki Nuray Preniç’e canlı olarak ulaştı. Yaşlı kadına ilk müdahalenin olay yerinde bekleyen sağlık görevlileri tarafından yapıldığı ve ambulansla hastaneye kaldırıldığı bildirildi.  
72 yaşındaki Nuray Preniç 178’inci saatte kurtarıldı

HATAY, (DHA) – Hatay Antakya’da depremde enkaz altında kalan 72 yaşındaki Nuray Preniç 178’inci saatte sağ olarak kurtarıldı.

Hatay Cebrail Mahallesi’ndeki Şahin Kaptan Apartmanı’nın 3 katlı enkazında duydukları ses üzerine çalışmalarını yoğunlaştıran Küçükçekmece Belediyesi arama kurtarma ekibi, 178 saat sonra 72 yaşındaki Nuray Preniç’e canlı olarak ulaştı.

Yaşlı kadına ilk müdahalenin olay yerinde bekleyen sağlık görevlileri tarafından yapıldığı ve ambulansla hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.