Deprem bölgesinden dönen gönüllülerin minibüsü TIR’a  arkadan çarptı: 6 yaralı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 15.02.2023 - 15:59, Güncelleme: 15.02.2023 - 15:59
 

Deprem bölgesinden dönen gönüllülerin minibüsü TIR’a  arkadan çarptı: 6 yaralı

Deprem bölgesinden dönen gönüllülerin minibüsü TIR’a  arkadan çarptı: 6 yaralı
Erkan ALTUNTAŞ/ AKSARAY, (DHA)- AKSARAY'da deprem bölgesinden dönen gönüllülerin bulunduğu minibüsünün TIR’a arkadan çarpması sonucu 6 kişi yaralandı. Kaza, saat 10.00 sıralarında Niğde-Ankara Otoyolu 199'uncu kilometresi Babakonağı köyü yakınlarında meydana geldi. İstanbul’dan, deprem bölgelerine gönüllü olarak çalışmaya giden 6 kişiyi taşıyan ve Furkan Can Dural yönetimindeki minibüs, Mustafa K.'nın (45) kullandığı 50 FF 969 plakalı TIR’a arkadan çarptı. Kazada, Furkan Can Dural ile minibüsteki Mehmet Can Altınkaya (18), Taha Bekgöz (20), Abdulkadir Yağmur (21), Didem Açar (21) ve Furkan Efe Çetinkaya (17) yaralandı. İhbarla kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, 6 yaralıyı Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.(DHA) FOTOĞRAFLI  
Deprem bölgesinden dönen gönüllülerin minibüsü TIR’a  arkadan çarptı: 6 yaralı

Erkan ALTUNTAŞ/ AKSARAY, (DHA)- AKSARAY'da deprem bölgesinden dönen gönüllülerin bulunduğu minibüsünün TIR’a arkadan çarpması sonucu 6 kişi yaralandı.

Kaza, saat 10.00 sıralarında Niğde-Ankara Otoyolu 199'uncu kilometresi Babakonağı köyü yakınlarında meydana geldi. İstanbul’dan, deprem bölgelerine gönüllü olarak çalışmaya giden 6 kişiyi taşıyan ve Furkan Can Dural yönetimindeki minibüs, Mustafa K.'nın (45) kullandığı 50 FF 969 plakalı TIR’a arkadan çarptı. Kazada, Furkan Can Dural ile minibüsteki Mehmet Can Altınkaya (18), Taha Bekgöz (20), Abdulkadir Yağmur (21), Didem Açar (21) ve Furkan Efe Çetinkaya (17) yaralandı. İhbarla kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, 6 yaralıyı Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.(DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.