Bilek güreşinde kozlarını paylaştılar

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 04.04.2023 - 14:31, Güncelleme: 04.04.2023 - 14:31
 

Bilek güreşinde kozlarını paylaştılar

Bilek güreşinde kozlarını paylaştılar
Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- OKUL Sporları Faaliyetleri kapsamında yer alan Yıldız Kızlar ve Erkekler Bilek Güreşi grup mücadeleleri Burdur'da yapıldı. Merkez Spor Salonu'nda 2-3 Nisan tarihleri arasında Burdur, Isparta, Antalya, Aydın, Afyonkarahisar, Denizli, Muğla, Uşak, Manisa ve İzmir illerinden 86 erkek, 85 kadın sporcu iki gün süreyle sağ ve sol kol branşlarında dereceye girebilmek için yarıştı. Turnuvada dereceye giren sporcular 12- 13 Haziran tarihlerinde Kayseri'de yapılacak Türkiye Şampiyonası'nda mücadele edecek. (DHA) (FOTOĞRAFLI)
Bilek güreşinde kozlarını paylaştılar

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- OKUL Sporları Faaliyetleri kapsamında yer alan Yıldız Kızlar ve Erkekler Bilek Güreşi grup mücadeleleri Burdur'da yapıldı.
Merkez Spor Salonu'nda 2-3 Nisan tarihleri arasında Burdur, Isparta, Antalya, Aydın, Afyonkarahisar, Denizli, Muğla, Uşak, Manisa ve İzmir illerinden 86 erkek, 85 kadın sporcu iki gün süreyle sağ ve sol kol branşlarında dereceye girebilmek için yarıştı. Turnuvada dereceye giren sporcular 12- 13 Haziran tarihlerinde Kayseri'de yapılacak Türkiye Şampiyonası'nda mücadele edecek. (DHA)

(FOTOĞRAFLI)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.