MHP'nin Burdur adayları belirlendi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 07.04.2023 - 11:39, Güncelleme: 07.04.2023 - 11:39
 

MHP'nin Burdur adayları belirlendi

MHP'nin Burdur adayları belirlendi
  Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- MİLLİYETÇİ Hareket Partisi'nin (MHP) Burdur'daki milletvekili adayları belli oldu. 3 kişilik listenin ilk ikisinde erkek adaylar alırken, son sırada bir kadın adaya yer verildi. MHP Genel Merkezi, Türkiye genelinde 28'inci Dönem Milletvekili Aday Listesi'ni belirleyerek açıkladı. 14 Mayıs 2023'te yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimleri'nde MHP'nin Burdur'daki birinci sıra adayı Servet Olpak, ikinci sıra adayı Andaç Özdemir, üçüncü sıra adayı ise Esma Özdaşlı oldu. Servet Olpak, 1970 yılında Burdur'un Gölhisar ilçesinde doğdu. Bir süre öğretmenlik yaptıktan sonra 2004- 2014 yılları arasında Gölhisar İbecik beldesinde belediye başkanlığı yapan Servet Olpak, çeşitli kamu görevlerinde bulunduktan sonra Burdur İl Genel Sekreterliği'ne getirildi. Servet Olpak, son olarak İl Özel İdaresi'ndeki memuriyet görevinden istifa ederek aday adayı oldu. Andaç Özdemir, 1982 yılında Burdur'da doğdu. Andaç Özdemir, inşaat yüksek mühendisi ve kentte faaliyet gösteren bir beton firmasının sahibi. Doç. Dr. Esma Özdaşlı ise Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Siyasi Tarih Anabilim Dalı Başkanı iken istifa edip, aday adayı oldu. (DHA) FOTOĞRAFLI
MHP'nin Burdur adayları belirlendi

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- MİLLİYETÇİ Hareket Partisi'nin (MHP) Burdur'daki milletvekili adayları belli oldu. 3 kişilik listenin ilk ikisinde erkek adaylar alırken, son sırada bir kadın adaya yer verildi.

MHP Genel Merkezi, Türkiye genelinde 28'inci Dönem Milletvekili Aday Listesi'ni belirleyerek açıkladı. 14 Mayıs 2023'te yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimleri'nde MHP'nin Burdur'daki birinci sıra adayı Servet Olpak, ikinci sıra adayı Andaç Özdemir, üçüncü sıra adayı ise Esma Özdaşlı oldu.

Servet Olpak, 1970 yılında Burdur'un Gölhisar ilçesinde doğdu. Bir süre öğretmenlik yaptıktan sonra 2004- 2014 yılları arasında Gölhisar İbecik beldesinde belediye başkanlığı yapan Servet Olpak, çeşitli kamu görevlerinde bulunduktan sonra Burdur İl Genel Sekreterliği'ne getirildi. Servet Olpak, son olarak İl Özel İdaresi'ndeki memuriyet görevinden istifa ederek aday adayı oldu.

Andaç Özdemir, 1982 yılında Burdur'da doğdu. Andaç Özdemir, inşaat yüksek mühendisi ve kentte faaliyet gösteren bir beton firmasının sahibi.

Doç. Dr. Esma Özdaşlı ise Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Siyasi Tarih Anabilim Dalı Başkanı iken istifa edip, aday adayı oldu. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.