BAŞKAN ÜNAL “BUCAK” İSMİNİN GÖKLERDE YER ALMASI İÇİN TÜRK HAVAYOLLARI’NA MEKTUP YAZDI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 07.04.2023 - 18:27, Güncelleme: 07.04.2023 - 21:18
 

BAŞKAN ÜNAL “BUCAK” İSMİNİN GÖKLERDE YER ALMASI İÇİN TÜRK HAVAYOLLARI’NA MEKTUP YAZDI

BAŞKAN ÜNAL “BUCAK” İSMİNİN GÖKLERDE YER ALMASI İÇİN TÜRK HAVAYOLLARI’NA MEKTUP YAZDI
Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Bucak” isminin Türkiye’nin gururu ve en değerli markası olan Türk Hava Yollarına ait uçaklarda yer alarak göklerde yer alması için Türk Hava Yolları Genel Müdürlüğü’ne mektup yazdı.  Başkan Ünal Türkiye’nin gurur kaynağı Türk Havayolları Genel Müdürlüğü’ne yazdığı mektupta “Türkiye’nin ulusal bayrak taşıyıcı havayolu firması ve dünyada en fazla ülkeye uçan hava yolu şirketi olan gurur kaynağımız Türk Hava Yollarının, yeni sefere aldığı uçaklara Türkiye’nin çeşitli illerinin ve ilçelerinin adlarını vermesini memnuniyetle ve takdirle karşılıyoruz. Türk Havayolları olarak havayolu filonuza kattığınız yeni uçaklardan birine Burdur’un en büyük ve en gelişmiş ilçesi olan taşın aş olduğu Bucak’ımızın isminin verilmesini tüm Bucaklı hemşerilemiz adına sizlerden talep ediyoruz. Güçlü tarihi kökleriyle varlığını devam ettiren bu aziz kentin isminin sizlerin aracılığıyla göklerde yer almasını istiyoruz. Bu kapsamda şirketiniz bünyesinde bulunan uygun bir uçağa BUCAK isminin verilmesi talep ediyoruz.” Dedi.
BAŞKAN ÜNAL “BUCAK” İSMİNİN GÖKLERDE YER ALMASI İÇİN TÜRK HAVAYOLLARI’NA MEKTUP YAZDI

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Bucak” isminin Türkiye’nin gururu ve en değerli markası olan Türk Hava Yollarına ait uçaklarda yer alarak göklerde yer alması için Türk Hava Yolları Genel Müdürlüğü’ne mektup yazdı. 

Başkan Ünal Türkiye’nin gurur kaynağı Türk Havayolları Genel Müdürlüğü’ne yazdığı mektupta “Türkiye’nin ulusal bayrak taşıyıcı havayolu firması ve dünyada en fazla ülkeye uçan hava yolu şirketi olan gurur kaynağımız Türk Hava Yollarının, yeni sefere aldığı uçaklara Türkiye’nin çeşitli illerinin ve ilçelerinin adlarını vermesini memnuniyetle ve takdirle karşılıyoruz. Türk Havayolları olarak havayolu filonuza kattığınız yeni uçaklardan birine Burdur’un en büyük ve en gelişmiş ilçesi olan taşın aş olduğu Bucak’ımızın isminin verilmesini tüm Bucaklı hemşerilemiz adına sizlerden talep ediyoruz. Güçlü tarihi kökleriyle varlığını devam ettiren bu aziz kentin isminin sizlerin aracılığıyla göklerde yer almasını istiyoruz. Bu kapsamda şirketiniz bünyesinde bulunan uygun bir uçağa BUCAK isminin verilmesi talep ediyoruz.” Dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.