AK Parti Isparta'da Gökgöz liste başı oldu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 09.04.2023 - 17:48, Güncelleme: 09.04.2023 - 17:48
 

AK Parti Isparta'da Gökgöz liste başı oldu

AK Parti Isparta'da Gökgöz liste başı oldu
  Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA)- AK PARTİ'nin milletvekili aday listesi belli oldu. Mevcut Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz liste başı oldu. AK Parti, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimleri için aday listesini Yüksek Seçim Kurulu'na sundu. Geçen dönem 3. sıradan seçilen milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz bu dönemde liste başı oldu. Listenin ikinci sırasında AK Parti İl Başkanlığı görevinden istifa ederek aday adayı olan avukat Osman Zabun yer aldı. Aile ve Sosyal Hizmet İl Müdürlüğü görevinden istifa ederek aday adayı olan Yakup Kütük üçüncü sıradan aday gösterildi. Dördüncü sırada ise Nesrin Semiz yer aldı. (DHA) FOTOĞRAFLI
AK Parti Isparta'da Gökgöz liste başı oldu

 

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA)- AK PARTİ'nin milletvekili aday listesi belli oldu. Mevcut Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz liste başı oldu.

AK Parti, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimleri için aday listesini Yüksek Seçim Kurulu'na sundu. Geçen dönem 3. sıradan seçilen milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz bu dönemde liste başı oldu. Listenin ikinci sırasında AK Parti İl Başkanlığı görevinden istifa ederek aday adayı olan avukat Osman Zabun yer aldı. Aile ve Sosyal Hizmet İl Müdürlüğü görevinden istifa ederek aday adayı olan Yakup Kütük üçüncü sıradan aday gösterildi. Dördüncü sırada ise Nesrin Semiz yer aldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.