AK Parti Antalya Milletvekili adayları belirlendi - Yeniden

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 09.04.2023 - 19:06, Güncelleme: 09.04.2023 - 19:06
 

AK Parti Antalya Milletvekili adayları belirlendi - Yeniden

AK Parti Antalya Milletvekili adayları belirlendi - Yeniden
Aslı DURAN/ANTALYA, (DHA) - TÜRKİYE genelinde yapılacak genel seçimlerde 28'inci Dönem AK Parti Antalya Milletvekili Aday Listesi belli oldu. Antalya Milletvekili Aday Listesi'nde ilk sırada, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yer aldı. 14 Mayıs'ta yapılacak genel seçimlerde AK Parti'nin Antalya milletvekili adayları belli oldu. Listede ilk sırada Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yer aldı. Mevcut milletvekili ve MKYK üyesi Mustafa Köse listenin ikinci sırasında yer alırken, milletveki Tuba Vural Çokal üçüncü, Milletvekili Kemal Çelik ise dördüncü sırada yer aldı. Mevcut milletvekili Atay Uslu ise listede beşinci sırada yer aldı. AK Parti eski İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ise altıncı sıradan aday gösterildi. Eski hakem Kuddusi Müftüoğlu yedinci, iş insanı İzzettin Sultanyar ise sekizinci sırada yer aldı. Listedeki diğer isimler ise şöyle sıralandı; "Tülay Beşkonak Özçay, Yusuf Mayıslar, Betül Demirok, Rüştü Peker, Ferah Nur Ünal, Özcan Yıldırım, Mehmet Uysal, Yahya Turgut ve İbrahim Bayuk." Milletvekili aday adayı eski Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ise listede yer almadı. FOTOĞRAFLI    
AK Parti Antalya Milletvekili adayları belirlendi - Yeniden

Aslı DURAN/ANTALYA, (DHA) - TÜRKİYE genelinde yapılacak genel seçimlerde 28'inci Dönem AK Parti Antalya Milletvekili Aday Listesi belli oldu. Antalya Milletvekili Aday Listesi'nde ilk sırada, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yer aldı.

14 Mayıs'ta yapılacak genel seçimlerde AK Parti'nin Antalya milletvekili adayları belli oldu. Listede ilk sırada Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yer aldı. Mevcut milletvekili ve MKYK üyesi Mustafa Köse listenin ikinci sırasında yer alırken, milletveki Tuba Vural Çokal üçüncü, Milletvekili Kemal Çelik ise dördüncü sırada yer aldı. Mevcut milletvekili Atay Uslu ise listede beşinci sırada yer aldı. AK Parti eski İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ise altıncı sıradan aday gösterildi. Eski hakem Kuddusi Müftüoğlu yedinci, iş insanı İzzettin Sultanyar ise sekizinci sırada yer aldı.

Listedeki diğer isimler ise şöyle sıralandı; "Tülay Beşkonak Özçay, Yusuf Mayıslar, Betül Demirok, Rüştü Peker, Ferah Nur Ünal, Özcan Yıldırım, Mehmet Uysal, Yahya Turgut ve İbrahim Bayuk."

Milletvekili aday adayı eski Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ise listede yer almadı.

FOTOĞRAFLI

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.