Bucak’ta anneler gününde intihara kalkışan kadını polisler ikna etti

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 14.05.2023 - 16:01, Güncelleme: 14.05.2023 - 16:04
 

Bucak’ta anneler gününde intihara kalkışan kadını polisler ikna etti

BURDUR’ un Bucak ilçesinde inşaat halindeki bir binaya çıkarak intihar girişiminde bulunan kadın, polislerin ikna etmesi sonrası kurtarıldı.
Olay bu gün saat 15:00 sıralarında Bucak ilçesinin Süleyman Demirel Bulvarında inşaat halindeki bir binanın dördüncü katına çıkan kadın ailevi sorunlardan dolayı kendini binadan aşağı atarak intihar etmek istedi. İnşaattaki kadını görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bucak Emniyet Müdürlüğüne bağlı polisler kadını kurtarmak için yerden ve inşaata girerek ikna etmeye çalıştılar. Polislerin ikna ettiği kadın inşaattan indirildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra kadın Bucak Devlet Hastanesine götürüldü.         
BURDUR’ un Bucak ilçesinde inşaat halindeki bir binaya çıkarak intihar girişiminde bulunan kadın, polislerin ikna etmesi sonrası kurtarıldı.

Olay bu gün saat 15:00 sıralarında Bucak ilçesinin Süleyman Demirel Bulvarında inşaat halindeki bir binanın dördüncü katına çıkan kadın ailevi sorunlardan dolayı kendini binadan aşağı atarak intihar etmek istedi. İnşaattaki kadını görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Bucak Emniyet Müdürlüğüne bağlı polisler kadını kurtarmak için yerden ve inşaata girerek ikna etmeye çalıştılar. Polislerin ikna ettiği kadın inşaattan indirildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra kadın Bucak Devlet Hastanesine götürüldü.    

    

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.