4'üncü kez drift yaptı; 72 bin TL ceza kesildi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 14.06.2023 - 17:34, Güncelleme: 14.06.2023 - 17:34
 

4'üncü kez drift yaptı; 72 bin TL ceza kesildi

4'üncü kez drift yaptı; 72 bin TL ceza kesildi
Mustafa KIRLAK/ÜNYE (Ordu), (DHA)- ORDU'nun Ünye ilçesinde otomobiliyle drift yapan M.T.’ye 72 bin 110 TL ceza kesildi. M.T.’nin daha önce de 3 kez drift yaptığı gerekçesiyle hakkında işlem yapıldığı ve bu nedenle ehliyetine el konulduğu belirtildi. Kaledere Mahallesi Hükümet Caddesi 'nde 28 Mayıs ve 12 Haziran'da bir sürücünün otomobiliyle drift yaptığı anlar, cep telefonu kamerasıyla kayda alındı. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri sürücünün tespiti için çalışma başlattı. Ekiplerin yaptığı araştırmada sürücünün, son 5 yılda 3 kez drift yaptığı gerekçesiyle hakkında işlem yapılan ve bu nedenle sürücü belgesi iptal edilen M.T. olduğu belirlendi. Polis ekipleri, M.T.'ye drift atma, ehliyetsiz araç kullanma, sahte plaka suçlarından 72 bin 110 TL idari para cezası kesti. M.T. hakkında trafik güvenliğini tehlikeye düşürme ve resmi belgede sahtecilik suçlarından da adli işlem başlatıldı. (DHA) FOTOĞRAFLI
4'üncü kez drift yaptı; 72 bin TL ceza kesildi

Mustafa KIRLAK/ÜNYE (Ordu), (DHA)- ORDU'nun Ünye ilçesinde otomobiliyle drift yapan M.T.’ye 72 bin 110 TL ceza kesildi. M.T.’nin daha önce de 3 kez drift yaptığı gerekçesiyle hakkında işlem yapıldığı ve bu nedenle ehliyetine el konulduğu belirtildi.
Kaledere Mahallesi Hükümet Caddesi 'nde 28 Mayıs ve 12 Haziran'da bir sürücünün otomobiliyle drift yaptığı anlar, cep telefonu kamerasıyla kayda alındı. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri sürücünün tespiti için çalışma başlattı. Ekiplerin yaptığı araştırmada sürücünün, son 5 yılda 3 kez drift yaptığı gerekçesiyle hakkında işlem yapılan ve bu nedenle sürücü belgesi iptal edilen M.T. olduğu belirlendi.
Polis ekipleri, M.T.'ye drift atma, ehliyetsiz araç kullanma, sahte plaka suçlarından 72 bin 110 TL idari para cezası kesti. M.T. hakkında trafik güvenliğini tehlikeye düşürme ve resmi belgede sahtecilik suçlarından da adli işlem başlatıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.