Takla atan otomobilde 3 kişi yaralandı

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 19.06.2023 - 16:08, Güncelleme: 19.06.2023 - 16:08
 

Takla atan otomobilde 3 kişi yaralandı

Takla atan otomobilde 3 kişi yaralandı
  Mesut MADAN/BURDUR,(DHA) - BURDUR'un Çavdır İlçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 1'i bebek 3 kişi yaralandı. Burdur’un Çavdır ilçesine bağlı Söğüt Beldesi Çomaklı Beli mevkiinde A.B.T. idaresindeki 20 AEZ 953 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak şarampole devrildi. Kazada otomobilde bulunan A.B.T. ile eşi M.T. ve 1 yaşındaki çocuğu yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılardan otomobil sürücüsü A.B.T. olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Burdur Devlet Hastanesi’ne sevk edilirken otomobilde bulunan M.T. ve 1 yaşındaki çocuğu ambulans ile Gölhisar Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı. Kazada ağır yaralanan otomobil sürücüsü A.B.T. Burdur devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalesinin ardından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Gölhisar Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan M.T. ve 1 yaşındaki çocuğunun durumunun iyi olduğu öğrenildi.(DHA) FOTOĞRAFLI
Takla atan otomobilde 3 kişi yaralandı

 

Mesut MADAN/BURDUR,(DHA) - BURDUR'un Çavdır İlçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 1'i bebek 3 kişi yaralandı.

Burdur’un Çavdır ilçesine bağlı Söğüt Beldesi Çomaklı Beli mevkiinde A.B.T. idaresindeki 20 AEZ 953 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak şarampole devrildi. Kazada otomobilde bulunan A.B.T. ile eşi M.T. ve 1 yaşındaki çocuğu yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılardan otomobil sürücüsü A.B.T. olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Burdur Devlet Hastanesi’ne sevk edilirken otomobilde bulunan M.T. ve 1 yaşındaki çocuğu ambulans ile Gölhisar Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı. Kazada ağır yaralanan otomobil sürücüsü A.B.T. Burdur devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalesinin ardından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Gölhisar Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan M.T. ve 1 yaşındaki çocuğunun durumunun iyi olduğu öğrenildi.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.