Bucak’ta otomobil takla attı 5 yaralı

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 07.07.2023 - 08:59, Güncelleme: 07.07.2023 - 09:15
 

Bucak’ta otomobil takla attı 5 yaralı

ANTALYA- Burdur karayolunda kontrolden çıkan otomobil refüjlere çarparak takla attı, 5 kişi yaralandı.
Kaza, saat 06:00 sıralarında Burdur –Antalya karayolunda Bucak ilçesi hastane kavşağında meydana geldi. Burdur’dan Antalya istikametine seyir halindeki Ömer Güngörmez idaresindeki 77 ABC 189 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi soncu kontrolden çıkan otomobil önce orta refüze çarptıktan sonra takla attı. Kazayı görenler ihbarı üzerine polis, sağlık ekipleri ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Kazada otomobilden çıkarılan sürçü Ömer Güngörmez,Yeter G., Ahmet T, Güli T. ve Abdulhadi G’ye sağlık ekipleri olay yerinde ilk müdahaleden sonra Bucak Devlet Hastanesine götürüldüler. Hastanede tedavi altına alınan sürücü Ömer Güngörmez ve Abdulhadi G ağır yaralı olduğu, diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.  
ANTALYA- Burdur karayolunda kontrolden çıkan otomobil refüjlere çarparak takla attı, 5 kişi yaralandı.

Kaza, saat 06:00 sıralarında Burdur – Antalya karayolunda Bucak ilçesi hastane kavşağında meydana geldi. Burdur’dan Antalya istikametine seyir halindeki Ömer Güngörmez idaresindeki 77 ABC 189 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi soncu kontrolden çıkan otomobil önce orta refüze çarptıktan sonra takla attı. Kazayı görenler ihbarı üzerine polis, sağlık ekipleri ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Kazada otomobilden çıkarılan sürçü Ömer Güngörmez,Yeter G., Ahmet T, Güli T. ve Abdulhadi G’ye sağlık ekipleri olay yerinde ilk müdahaleden sonra Bucak Devlet Hastanesine götürüldüler.

Hastanede tedavi altına alınan sürücü Ömer Güngörmez ve Abdulhadi G ağır yaralı olduğu, diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.  

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.