Yamaç Paraşütü Hedef Yarışması Burdur'da yapılacak

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 09.07.2023 - 19:01, Güncelleme: 09.07.2023 - 19:01
 

Yamaç Paraşütü Hedef Yarışması Burdur'da yapılacak

Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası 1'inci etabı Burdur'da yapılacak.
Türkiye Hava Sporları Federasyonu'nun 2023 yılı faaliyet takviminde yer alan Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası'nın 1'inci etabı 11-13 Ağustos tarihleri arasında Burdur'da yapılacak. Türkiye Hava Sporları Federasyonu İl Temsilcisi Fatih Kılıçaslan, "Şampiyonanın 1'inci etabını ilimizde yapacağız. 2'nci etap yarışma 15-17 Eylül tarihleri arasında Siirt'te, 3'üncü etap yarışmaları ise Denizli'de 27-29 Ekim tarihleri arasında yapılacak. Dereceye giren sporcular milli takıma seçilecek" dedi. Burdur'un hedef yarışması konseptine çok uygun bir yer olduğunu söyleyen Kılıçaslan, "İnşallah bu yarışmayı Burdur olarak alnımızın akıyla tamamlarız. Burdurlu sporcular olarak antrenmanlarımız devam ediyor. Bu yarışmada ilimizi temsil edecek 10 sporcumuz var" diye konuştu. (DHA)  
Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası 1'inci etabı Burdur'da yapılacak.

Türkiye Hava Sporları Federasyonu'nun 2023 yılı faaliyet takviminde yer alan Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası'nın 1'inci etabı 11-13 Ağustos tarihleri arasında Burdur'da yapılacak. Türkiye Hava Sporları Federasyonu İl Temsilcisi Fatih Kılıçaslan, "Şampiyonanın 1'inci etabını ilimizde yapacağız. 2'nci etap yarışma 15-17 Eylül tarihleri arasında Siirt'te, 3'üncü etap yarışmaları ise Denizli'de 27-29 Ekim tarihleri arasında yapılacak. Dereceye giren sporcular milli takıma seçilecek" dedi.

Burdur'un hedef yarışması konseptine çok uygun bir yer olduğunu söyleyen Kılıçaslan, "İnşallah bu yarışmayı Burdur olarak alnımızın akıyla tamamlarız. Burdurlu sporcular olarak antrenmanlarımız devam ediyor. Bu yarışmada ilimizi temsil edecek 10 sporcumuz var" diye konuştu. (DHA)

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.