Burdur Valimiz Ali Arslantaş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı

Dünya (Akca Gazete) - Akca Gazete | 14.07.2023 - 16:43, Güncelleme: 14.07.2023 - 16:43
 

Burdur Valimiz Ali Arslantaş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı

15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde, istiklal ve istikbalimiz için gözlerini kırpmadan vatanı uğruna canlarını veren aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.
Bundan 7 yıl önce bir grup üniformalı hain FETÖ/PDY terör örgütü üyeleri tarafından devlet yönetimini ele geçirmek maksadıyla demokrasimize kast edilerek Cumhuriyet tarihimizin en hain darbe kalkışması gerçekleştirilmeye çalışıldı.   Geçmişte olduğu gibi tarihe adını yazdırmış kahraman milletimiz 15 Temmuz 2016 gecesinde Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine meydanlara koşarak, kadını erkeği, genci yaşlısı ile büyük bir cesaret gösteren Aziz Milletimiz, ortaya koyduğu dirayet ve kararlılıkla yeni bir destan yazdı.   Asil kanlarıyla suladıkları bu vatan toprağının bir karışını bile hainlere teslim etmeyen ve demokrasiye göz diken kanlı ellerin hakimiyetine girmeyen bir millet olduğumuzu herkes gördü.   Devletimizin tüm kurumları, güvenlik güçleri ve asil milletimizin dua ve destekleriyle; bizlere düşen en büyük sorumluluk, Şehitlerimizin ve gazilerimizin gösterdikleri kahramanlıkları, aziz milletimizin hain darbe girişimi karşısında gösterdiği onurlu duruşu, hainlerin yenilgiye uğratılarak kazanılan demokrasi zaferini, milletimizin demokrasiye olan inancını ve bağlılığını gelecek nesillerimize aktarmaktır.   Bu duygu ve düşünceler içerisinde, sarsılmaz inanç, azim ve kararlılıkla 15 Temmuz gecesi gösterdikleri kahramanlıkla adlarını tarihe yazdıran şehitlerimizi rahmetle, şanlı gazilerimizi minnetle anıyoruz.
15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde, istiklal ve istikbalimiz için gözlerini kırpmadan vatanı uğruna canlarını veren aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.

Bundan 7 yıl önce bir grup üniformalı hain FETÖ/PDY terör örgütü üyeleri tarafından devlet yönetimini ele geçirmek maksadıyla demokrasimize kast edilerek Cumhuriyet tarihimizin en hain darbe kalkışması gerçekleştirilmeye çalışıldı.

 

Geçmişte olduğu gibi tarihe adını yazdırmış kahraman milletimiz 15 Temmuz 2016 gecesinde Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine meydanlara koşarak, kadını erkeği, genci yaşlısı ile büyük bir cesaret gösteren Aziz Milletimiz, ortaya koyduğu dirayet ve kararlılıkla yeni bir destan yazdı.

 

Asil kanlarıyla suladıkları bu vatan toprağının bir karışını bile hainlere teslim etmeyen ve demokrasiye göz diken kanlı ellerin hakimiyetine girmeyen bir millet olduğumuzu herkes gördü.

 

Devletimizin tüm kurumları, güvenlik güçleri ve asil milletimizin dua ve destekleriyle; bizlere düşen en büyük sorumluluk, Şehitlerimizin ve gazilerimizin gösterdikleri kahramanlıkları, aziz milletimizin hain darbe girişimi karşısında gösterdiği onurlu duruşu, hainlerin yenilgiye uğratılarak kazanılan demokrasi zaferini, milletimizin demokrasiye olan inancını ve bağlılığını gelecek nesillerimize aktarmaktır.

 

Bu duygu ve düşünceler içerisinde, sarsılmaz inanç, azim ve kararlılıkla 15 Temmuz gecesi gösterdikleri kahramanlıkla adlarını tarihe yazdıran şehitlerimizi rahmetle, şanlı gazilerimizi minnetle anıyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.