Galatasaray, Bakambu transferinin maliyetini açıkladı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 23.07.2023 - 19:50, Güncelleme: 23.07.2023 - 19:50
 

Galatasaray, Bakambu transferinin maliyetini açıkladı

Galatasaray, Bakambu transferinin maliyetini açıkladı
İSTANBUL, (DHA)- Galatasaray, Al Nasr'dan kadrosuna kattığı Cedric Bakambu'nun maliyetini açıkladı.  Sarı-kırmızılı ekip, Bakambu'nun maliyetini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirildi. Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Cédric Bakambu ve kulübü Al-Nasr SC Limited ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Futbolcunun eski kulübüne net 700.000 Euro tutarında transfer ücreti ödenecektir. Futbolcu ile 2023-2024 sezonundan başlayarak 2 sezon için sözleşme imzalanmıştır. Buna göre, her bir sezon için futbolcuya net 1.500.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir" ifadelerine yer verildi. 
Galatasaray, Bakambu transferinin maliyetini açıkladı

İSTANBUL, (DHA)- Galatasaray, Al Nasr'dan kadrosuna kattığı Cedric Bakambu'nun maliyetini açıkladı. 
Sarı-kırmızılı ekip, Bakambu'nun maliyetini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirildi. Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Cédric Bakambu ve kulübü Al-Nasr SC Limited ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Futbolcunun eski kulübüne net 700.000 Euro tutarında transfer ücreti ödenecektir. Futbolcu ile 2023-2024 sezonundan başlayarak 2 sezon için sözleşme imzalanmıştır. Buna göre, her bir sezon için futbolcuya net 1.500.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir" ifadelerine yer verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.