8. BÖLGE DÜZENSİZ GÖÇLE MÜCADELE KOORDİNASYON TOPLANTISI BURDUR EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 28.07.2023 - 08:44, Güncelleme: 28.07.2023 - 08:44
 

8. BÖLGE DÜZENSİZ GÖÇLE MÜCADELE KOORDİNASYON TOPLANTISI BURDUR EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ

Burdur Valisi Ali Arslantaş, İlimiz ev sahipliğinde MAKÜ Lavanta Tepesi Hotel'de gerçekleşen 8. Bölge Düzensiz Göçle Mücadele Koordinasyon Toplantısına katıldı.
Düzensiz göçle mücadelede etkinliğin ve kurumlar arası koordinasyonun arttırılması amacıyla düzenlenen toplantı; Konya, Antalya, Afyonkarahisar, Burdur, Isparta ve Karaman illerinden oluşan 8. bölge illerinin Valileri/Vali Yardımcıları, İl Emniyet Müdürleri, İl Jandarma Komutanları, Sahil Güvenlik Komutanları ve İl Göç İdaresi Müdürlerinin katılımıyla gerçekleşti. İller bazında yürütülen faaliyetlerin değerlendirildiği toplantıda; düzensiz göçle daha etkin ve verimli bir mücadele yürütebilmek amacıyla ülke genelinde alınan tedbirler, 8. Bölge illerine ilişkin istatistiki veriler ve kontrol noktalarının etkinliği, alınan önlemler, yapılan çalışmaları içeren konular görüşülerek, istişare ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantıya Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, Isparta Valisi Sayın Aydın Baruş, Afyonkarahisar Valisi Sayın Kübra Güran Yiğitbaşı, Karaman Valisi Sayın Tuncay Akkoyun, Konya Vali Yardımcısı Hacı İbrahim Türkoğlu, Antalya Vali Yardımcısı Mustafa Hulusi Arat başta olmak üzere 8. Bölge illerinin İl Emniyet Müdürleri, İl Jandarma Komutanları, Sahil Güvenlik Komutanları ve İl Göç İdaresi Müdürleri katıldı
Burdur Valisi Ali Arslantaş, İlimiz ev sahipliğinde MAKÜ Lavanta Tepesi Hotel'de gerçekleşen 8. Bölge Düzensiz Göçle Mücadele Koordinasyon Toplantısına katıldı.

Düzensiz göçle mücadelede etkinliğin ve kurumlar arası koordinasyonun arttırılması amacıyla düzenlenen toplantı; Konya, Antalya, Afyonkarahisar, Burdur, Isparta ve Karaman illerinden oluşan 8. bölge illerinin Valileri/Vali Yardımcıları, İl Emniyet Müdürleri, İl Jandarma Komutanları, Sahil Güvenlik Komutanları ve İl Göç İdaresi Müdürlerinin katılımıyla gerçekleşti.

İller bazında yürütülen faaliyetlerin değerlendirildiği toplantıda; düzensiz göçle daha etkin ve verimli bir mücadele yürütebilmek amacıyla ülke genelinde alınan tedbirler, 8. Bölge illerine ilişkin istatistiki veriler ve kontrol noktalarının etkinliği, alınan önlemler, yapılan çalışmaları içeren konular görüşülerek, istişare ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, Isparta Valisi Sayın Aydın Baruş, Afyonkarahisar Valisi Sayın Kübra Güran Yiğitbaşı, Karaman Valisi Sayın Tuncay Akkoyun, Konya Vali Yardımcısı Hacı İbrahim Türkoğlu, Antalya Vali Yardımcısı Mustafa Hulusi Arat başta olmak üzere 8. Bölge illerinin İl Emniyet Müdürleri, İl Jandarma Komutanları, Sahil Güvenlik Komutanları ve İl Göç İdaresi Müdürleri katıldı

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.