Burdur emniyeti sürücüleri uyardı 

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 13.09.2023 - 10:17, Güncelleme: 13.09.2023 - 10:17
 

Burdur emniyeti sürücüleri uyardı 

Burdur emniyeti sürücüleri uyardı 
  Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR'da İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 'Öncelik hayatın, öncelik yayanın', 'Kaskınla yol ve hayata' ve 'Kemerinle yol ver hayata' uygulaması yapıldı. Burdur İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri İnönü Bulvarı'nda trafik kazalarının azaltılması hedefi doğrultusunda trafikte yaya önceliğinin vurgulanması yönünde kamuoyunda farkındalığın arttırılması için, otomobil sürücüleri ve motosiklet kullanıcılarına yönelik, 'Öncelik hayatın öncelik yayanın', 'Kaskınla yol ver hayata' ve 'Kemerinle yol ver hayata' uygulaması yaparak emniyet kemeri ve kask kullanmanın önemi konusunda sürücüleri uyararak, bilgilendirici broşürler verdi. Otomobillerde emniyet kemeri kullanmanın yaralanmaları yüzde 40, ölümleri yüzde 60 oranında azalttığı, motosiklet kazalarında ise kask kullanımının yaralanmaları yüzde 45 oranında azalttığı bildirildi. Burdur Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürü Fatih Akyol, "Burdur Emniyet Müdürlüğü trafik birimleri olarak sürücü ve yayalarımıza bilgilendirme faaliyetleri kapsamında emniyet kemeri ve kask takılması ile yaya önceliği konusunda vatandaşlarımızın bilgilendirilmesi için çalışma yapıyoruz. Öncelik yayanın, öncelik hayatın diyerek gerek sürücüler, gerek yayaların uymaları gereken kurallar, sürücülerin yaya geçidine geldikleri zaman yavaşlamaları gerektiği, yayaların da yaya geçidini kullanmaları gerektiği konusunda çalışmalar yaparak trafik kazalarını en aza indirme konusunda faaliyetlerimize devam ediyoruz" dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Burdur emniyeti sürücüleri uyardı 

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR'da İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 'Öncelik hayatın, öncelik yayanın', 'Kaskınla yol ve hayata' ve 'Kemerinle yol ver hayata' uygulaması yapıldı.
Burdur İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri İnönü Bulvarı'nda trafik kazalarının azaltılması hedefi doğrultusunda trafikte yaya önceliğinin vurgulanması yönünde kamuoyunda farkındalığın arttırılması için, otomobil sürücüleri ve motosiklet kullanıcılarına yönelik, 'Öncelik hayatın öncelik yayanın', 'Kaskınla yol ver hayata' ve 'Kemerinle yol ver hayata' uygulaması yaparak emniyet kemeri ve kask kullanmanın önemi konusunda sürücüleri uyararak, bilgilendirici broşürler verdi. Otomobillerde emniyet kemeri kullanmanın yaralanmaları yüzde 40, ölümleri yüzde 60 oranında azalttığı, motosiklet kazalarında ise kask kullanımının yaralanmaları yüzde 45 oranında azalttığı bildirildi.
Burdur Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürü Fatih Akyol, "Burdur Emniyet Müdürlüğü trafik birimleri olarak sürücü ve yayalarımıza bilgilendirme faaliyetleri kapsamında emniyet kemeri ve kask takılması ile yaya önceliği konusunda vatandaşlarımızın bilgilendirilmesi için çalışma yapıyoruz. Öncelik yayanın, öncelik hayatın diyerek gerek sürücüler, gerek yayaların uymaları gereken kurallar, sürücülerin yaya geçidine geldikleri zaman yavaşlamaları gerektiği, yayaların da yaya geçidini kullanmaları gerektiği konusunda çalışmalar yaparak trafik kazalarını en aza indirme konusunda faaliyetlerimize devam ediyoruz" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.