Emanet otomobille takla attı

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 28.09.2023 - 10:27, Güncelleme: 28.09.2023 - 10:27
 

Emanet otomobille takla attı

Emanet otomobille takla attı
  Kemal ERBEN/EĞİRDİR, (DHA)- ISPARTA'nın Eğirdir ilçesinde arkadaşından aldığı emanet otomobille takla atan sürücü, yaralandı. Kaza, dün saat 17.30 sıralarında Konyabucağı Mahallesi Hayvanat Bahçesi yakınında meydana geldi. M.Y. idaresindeki 11 DB 911 plakalı otomobil sürücüsünün kontrolünden çıkarak, takla attı. İlk olarak yoldan geçen otomobil sürücüleri, M.Y.'nin yardımına koştu. İhbar üzerine kaza yerine polis ve ambulans ekipleri de sevk edildi. Ambulansla Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'ne götürülen sürücünün durumunun iyi olduğu belirtildi. Otomobil ise kurtarıcı yardımıyla kaza yerinden kaldırıldı. M.Y.'nin otomobili arkadaşından ödünç aldığı öğrenildi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Emanet otomobille takla attı

 

Kemal ERBEN/EĞİRDİR, (DHA)- ISPARTA'nın Eğirdir ilçesinde arkadaşından aldığı emanet otomobille takla atan sürücü, yaralandı.
Kaza, dün saat 17.30 sıralarında Konyabucağı Mahallesi Hayvanat Bahçesi yakınında meydana geldi. M.Y. idaresindeki 11 DB 911 plakalı otomobil sürücüsünün kontrolünden çıkarak, takla attı. İlk olarak yoldan geçen otomobil sürücüleri, M.Y.'nin yardımına koştu. İhbar üzerine kaza yerine polis ve ambulans ekipleri de sevk edildi. Ambulansla Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'ne götürülen sürücünün durumunun iyi olduğu belirtildi. Otomobil ise kurtarıcı yardımıyla kaza yerinden kaldırıldı. M.Y.'nin otomobili arkadaşından ödünç aldığı öğrenildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.